To je to što me zanima!

Glumica u klinču s nepoznatim golaćem: Njen muž ga pohvalio

On se čini simpatičan, napisao je glumac i nasmijao obožavatelje. Ryan je nedavno komentirao Blakein film napisavši da ga je 'izliječio od njegovog djevičanstva'
Vidi originalni članak

Glumački par Blake Lively (31) i Ryan Reynolds (41) poznati su kao veliki zafrkanti na društvenim mrežama i u srpnju su se čak šalili da se razvode. Fanovima se sviđa njihova duhovitost, a ovog puta ih je iznenadila Livly fotografijom kojom promovira najnoviji film 'Slatka mala tajna'.

- Moj red - napisala je glumica pokraj slike na kojoj se nalazi između nogu golog muškarca koji u rukama drži martini. To piće lik, koji Blake tumači u filmu, obožava i često priprema. Fanovi su komentirali kako je fotografija fantastična i da situacija u kojoj se glumica nalazi se čini jako dobrom. 

- Težak odabir. Ne znam bih li prije izabrala martini ili tog tipa. Možda oboje odjednom - komentirala je obožavateljica. Neki su komentirali kako bi glumičinog muža Ryana htjeli vidjeti u sličnoj poziciji, no u liku superjunaka Deadpoola. 

- Jedva čekam što će tvoj suprug reći na ovu fotografiju. Ne mogu to ni zamisliti. Obožavam vas dvoje i vaš humor - istaknuo je fan. Nije dugo trebalo i oglasio se Reynolds. 

- On se čini simpatičan - napisao je glumac i nasmijao obožavatelje. Ryan je nedavno komentirao Blakein film I također je oduševio fanove holivudskog para. 

- Taj film me izliječio od mog djevičanstva. Pogledajte ga - istaknuo je glumac u recenziji i ostavio pozitivnu ocjenu. Blake i Ryan su u braku od rujna 2012. te imaju kćer Inez (1) i sina Jamesa (3). Reynolds je svojedobno rekao kako ga supruga ne bi ostavila zbog prijevare ili ljubomore nego radi njegove navike gledanja maratona filmova Quentina Tarantina (55). 

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 30.09.2018.

    'To piće lik, koji Blake tumači u filmu, obožava i često priprema. ' To više nije tu i tamo, svaki dan imate ovakvo napisane članke. Molim vas, ubacite ispit iz gramatike prije razgovora za posao.

  • 0207tm 30.09.2018.

    James je kcer a ne sin

  • MinePi 30.09.2018.

    Zasto ljudi ovo rade. Zasto pokusavaju napraviti ljubomornim onu drugu stranu, pogotovo ako ga/ju volis. U principu ovdje se ocekuje reakcija suprotne strane. Covijek je reagirao tako kako je reagirao, bio on ljubomoran ili ne. Al', zar je to zabavno da se ide toliko u krajnost. Dal bi pogresno bilo u takvom trenutku otici od takve osobe, bez obzira koliko je volis i koliko ti znaci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare