Obavijesti

Show

Komentari 12

Glumica u klinču s nepoznatim golaćem: Njen muž ga pohvalio

Glumica u klinču s nepoznatim golaćem: Njen muž ga pohvalio
11

On se čini simpatičan, napisao je glumac i nasmijao obožavatelje. Ryan je nedavno komentirao Blakein film napisavši da ga je 'izliječio od njegovog djevičanstva'

VIDEO

Glumački par Blake Lively (31) i Ryan Reynolds (41) poznati su kao veliki zafrkanti na društvenim mrežama i u srpnju su se čak šalili da se razvode. Fanovima se sviđa njihova duhovitost, a ovog puta ih je iznenadila Livly fotografijom kojom promovira najnoviji film 'Slatka mala tajna'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My turn... @asimplefavor 📷: @timpalen

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

- Moj red - napisala je glumica pokraj slike na kojoj se nalazi između nogu golog muškarca koji u rukama drži martini. To piće lik, koji Blake tumači u filmu, obožava i često priprema. Fanovi su komentirali kako je fotografija fantastična i da situacija u kojoj se glumica nalazi se čini jako dobrom. 

- Težak odabir. Ne znam bih li prije izabrala martini ili tog tipa. Možda oboje odjednom - komentirala je obožavateljica. Neki su komentirali kako bi glumičinog muža Ryana htjeli vidjeti u sličnoj poziciji, no u liku superjunaka Deadpoola. 

- Jedva čekam što će tvoj suprug reći na ovu fotografiju. Ne mogu to ni zamisliti. Obožavam vas dvoje i vaš humor - istaknuo je fan. Nije dugo trebalo i oglasio se Reynolds. 

- On se čini simpatičan - napisao je glumac i nasmijao obožavatelje. Ryan je nedavno komentirao Blakein film I također je oduševio fanove holivudskog para. 

A Simple Favor World Premiere - New York

- Taj film me izliječio od mog djevičanstva. Pogledajte ga - istaknuo je glumac u recenziji i ostavio pozitivnu ocjenu. Blake i Ryan su u braku od rujna 2012. te imaju kćer Inez (1) i sina Jamesa (3). Reynolds je svojedobno rekao kako ga supruga ne bi ostavila zbog prijevare ili ljubomore nego radi njegove navike gledanja maratona filmova Quentina Tarantina (55). 

USA - Ryan Reynolds Hollywood Walk of Fame Star Ceremony - Los Angeles

VIDI OVO! NAJBOGATIJA JE I NAJMOĆNIJA: Ova žena mete sve pred sobom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje