To je to što me zanima!

Glumila i Mira Furlan: Serija 'Babylon 5' je remasterirana

Paket koji je dostupan za kupnju uključuje svih pet sezona serije, koja je skenirana iz izvornih filmskih negativa, a neke sekvence su nadograđene
Vidi originalni članak

Gotovo 30 godina nakon prvog emitiranja, serija 'Babylon 5' je remasterirana. Warner Bros lansirao je seriju koja se može preuzeti i digitalno te se može gledati na HBO-u Max, prenose strani mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasnogovornik Warner Brosa rekao je kako je 'Babylon 5' dorađena i napravljene su izmjene gdje je to bilo prijeko potrebno. 

- Možda nije savršena verzija koju su njezini tvorci željeli, ali vjerojatno je najbolja koju ćemo dobiti - rekao je za strane medije. 

'NE BOJIM SE' Zadnja Mirina objava: Gledam u zvijezde. Uskoro ću tamo poći...

Paket koji je dostupan za kupnju uključuje svih pet sezona serije. Skenirana je iz izvornih filmskih negativa, a neke sekvence su nadograđene. Inače, probna epizoda serije 'Babylon 5' premijerno je prikazana 22. veljače 1993. Redovno snimanje počelo je 1994. Serija je dala još šest televizijskih filmova i spin-off seriju, 'Crusade', koja je emitirana u 1999 i imala trinaest epizoda.

Autor ove serije inače je producent Joseph Michael Straczynski (66), a u njoj je zapaženu ulogu ostvarila hrvatska glumica Mira Furlan, koja je preminula prošlog tjedna. Joseph se od nje oprostio na društvenim mrežama podužim emotivnim postom. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare