To je to što me zanima!

Glumili su liječnika i završili u bolnici: Tarik zadirkivao Renea

Nakon što je utjelovio liječnika u komediji “Ne igraj na Engleze', Marko Živić je operirao tumor želuca i jednjaka dok je Tarik operirao koljeno i potkoljenicu
Vidi originalni članak

Tarik Filipović (41) i Marko Živić (39) iz Beograda u svojim su gradovima utjelovili ulogu i obojica nedugo zatim završila u bolnici. Živić je krajem 2008. operirao tumor želuca i jednjaka. Ulogu je igrao oko godinu dana, a u bolnici odležao mjesec i pol. Tarik je ulogu igrao manje od mjesec dana jer je sredinom siječnja završio na hitnoj operaciji koljena i potkoljenice nakon što ga je na zagrebačkoj Kustošiji udario džip. Tariku je kao zamjena u predstavi uskočio kolega Rene Bitorajac (41).

Zagrebački glumci gledali su u četvrtak predstavu u Kazalištu Kerempuh u izvedbi Beogradskog dramskog pozorišta. Poslije su Tarik i Živić uz piće zadirkivali Bitorajca da se pripazi jer je očito uloga doktora Piksija ukleta. Tarik je čestitao kolegama iz Srbije na dobroj izvedbi i već pola sata nakon završetka predstave otišao kući. Glumac i voditelj u tri mjeseca bolovanja naviknuo se ranije lijegati. U međuvremenu je odlučio obnoviti znanje engleskog i počeo svakodnevno vježbati da ojača mišiće na nogama.

Planira već u svibnju ponovno zaigrati u predstavi “Ne igraj na Engleze” i veseli se “uzvratnom nastupu” u Beogradu, gdje će s kolegama uskoro izvesti istu predstavu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • japanokinez 21.04.2013.

    Dali je moguće da je Tarik odbacio štake??? Dali je moguće da Tarik ne ide na još jedno dvije do tri dodatne operacije koljena??? Dali je moguće da se Tarik konačno smije bez stisnutih usta i zagonetnih rupica na obraščićima???? Dali je možda ovo neka foto-montaža???? Ja ovo prosto ne mogu da vjerujem, a još toplica, rehabilitacijskoh nekoh vrhunskog centra sa vrhunskim stručnjacima???? Pa gdje je njemu pamet, mogučmosti su mu toliko velike, a on tako skroman u nasojanju da zalijeći rane koje ga doživotno mogu pratiti. Amerika je jedna divna destinacija koja bi mu mogla uskočiti i pridonijeti njegovom koljenu da normalno funkcionira.

  • feba 21.04.2013.

    Govoriti o ,,ukletoj,,predstavi je malo preglupo

  • WOMANIZER 20.04.2013.

    drugi put neka glume pacijenta, pa će biti doktori! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare