To je to što me zanima!

Gobac: 'S obzirom na to da su cajke na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu'

Davor Gobac i njegov bend Psihomodo pop održali su maleni koncert na Top Radiju, a Gobac se prije toga osvrnuo na neke dosad nepoznate detalje iz svoga života
Vidi originalni članak

Frontmen grupe Psihomodo popDavor Gobac (58) gostovao je na Top Radiju te se osvrnuo na bend u kojem svira sa sinom, zaštitni znak te narodnu glazbu. Za kraj je u Top Music Desku zajedno sa svojom grupom održao i maleni koncert.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupa će iduće godine slaviti 40 godina postojanja. Voditelj Filip Riđički (36) komentirao je da Gobac cijelo to vrijeme ima istu frizuru.

- Malo je kržljavija danas - rekao je dobro raspoloženi Gobac, a izjasnio se i po pitanju eventualnog vraćanja te frizure u modu.

- S obzirom na to da cajke lupaju na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu - bio je jasan glazbenik.

Tijekom posljednje dvije godine otkazani su brojni koncerti zbog koronavirusa, no Gopca to nije spriječilo u umjetničkom stvaranju. Pandemijsko vrijeme iskoristio je za slikanje, a u vrijeme lockdowna nastao je i bend Vili & DeBili u kojem su, osim Davora Gopca, njegov sin ViliSrđan Sekulović Skansi.

- Drukčiji smo nego Psihomodo. Ja sviram gitaru u tom bendu, to mi je najbitnija funkcija - rekao je Gobac.

Psihomodo pop do kraja godine već ima dogovoreno više od 30 koncerata, a da su u odličnoj glazbenoj formi dokazali su i koncertom na radiju.

PJEVAČICA GA OČARALA Gobac: Kao klinac sam volio Ljupku i zato imam ovu frizuru

Inače, Davor je krajem prošle godine na Radio Dalmaciji otkrio i neke detalje iz djetinjstva.

- Ja sam kao klinac bio zaljubljen u Ljupku Dimitrovsku i sjećam se da sam je sanjao. I frizuru dan danas kakvu imam, to je zbog Ljupke - rekao je Gobac tom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO: DAVOR GOBAC ODGOVORIO NA 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljastrava 12.04.2022.

    Tako je

  • 12.04.2022.

    Ne bilo što...dobra stara mjuza nam treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare