Show

Komentari 2

Gobac: 'S obzirom na to da su cajke na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu'

Gobac: 'S obzirom na to da su cajke na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu'

Davor Gobac i njegov bend Psihomodo pop održali su maleni koncert na Top Radiju, a Gobac se prije toga osvrnuo na neke dosad nepoznate detalje iz svoga života

Frontmen grupe Psihomodo popDavor Gobac (58) gostovao je na Top Radiju te se osvrnuo na bend u kojem svira sa sinom, zaštitni znak te narodnu glazbu. Za kraj je u Top Music Desku zajedno sa svojom grupom održao i maleni koncert.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupa će iduće godine slaviti 40 godina postojanja. Voditelj Filip Riđički (36) komentirao je da Gobac cijelo to vrijeme ima istu frizuru.

- Malo je kržljavija danas - rekao je dobro raspoloženi Gobac, a izjasnio se i po pitanju eventualnog vraćanja te frizure u modu.

- S obzirom na to da cajke lupaju na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu - bio je jasan glazbenik.

Tijekom posljednje dvije godine otkazani su brojni koncerti zbog koronavirusa, no Gopca to nije spriječilo u umjetničkom stvaranju. Pandemijsko vrijeme iskoristio je za slikanje, a u vrijeme lockdowna nastao je i bend Vili & DeBili u kojem su, osim Davora Gopca, njegov sin ViliSrđan Sekulović Skansi.

- Drukčiji smo nego Psihomodo. Ja sviram gitaru u tom bendu, to mi je najbitnija funkcija - rekao je Gobac.

Psihomodo pop do kraja godine već ima dogovoreno više od 30 koncerata, a da su u odličnoj glazbenoj formi dokazali su i koncertom na radiju.

Inače, Davor je krajem prošle godine na Radio Dalmaciji otkrio i neke detalje iz djetinjstva.

- Ja sam kao klinac bio zaljubljen u Ljupku Dimitrovsku i sjećam se da sam je sanjao. I frizuru dan danas kakvu imam, to je zbog Ljupke - rekao je Gobac tom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO: DAVOR GOBAC ODGOVORIO NA 24 PITANJA