To je to što me zanima!

Goca Tržan je progovorila o žestokom sukobu s Nikolinom

Srpska pjevačica Goca Tržan napustila je intervju u emisiji 'Ekskluziv' kojeg je vodila Nikolina Ristović. Tržan je sada objasnila zašto je odjurila iz studija
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović (40) u emisiji 'Ekskluziv' ugostila je pjevačicu Gocu Tržan (42). Voditeljica joj je postavljala škakljiva pitanja o seksu i muškarcima no pjevačicu je razbjesnilo ono o njenom bivšem suprugu. 

- Kako komentiraš potencijalni odlazak u zatvor tvog bivšeg supruga Ivana Marinkovića zbog krađe u trgovini u Pančevu - pitala je Nikolina, a Goca joj je u nevjerici otela papire kako bi provjerila je li uistinu to napisano. 

 - Rekla sam tisuću puta da ovo pitanje neću komentirati - rekla je Tržan te pobacala papire po podu i odjurila iz studija. 

Iako se šuškalo da je svađa odglumljena, urednik emisije rekao je da se Goca zaista naljutila. No pjevačica se sada oglasila o sukobu i rekla da nije bila bijesna.

- Nisam ja napustila studio što me je nešto iznerviralo, samo sam smatrala da je tako najbolje za tu emisiju i za mene u tom trenutku - izjavila je pjevačica. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kung fu panda 07.10.2016.

    sad čekam komentar Bore Čorbe

  • bellaR 06.10.2016.

    aaa, Trzanova, k'o te ne zna, skupo bi te platio....

  • mily 06.10.2016.

    ne pratim ,,pjevače,, iz susjedstva i ne znam o kome se radi, tako da ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare