To je to što me zanima!

'Godinu dana nisam jela meso i osjećala sam se 300% bolje...'

Korona me malo razmrdala i sad mi se 'zalomi' meso tu i tamo. Ali to je recimo samo 5% moje prehrane. Nisam preponosna na sebe zbog toga, ali je to i dalje puno bolje nego što sam radila 90% mog života, rekla je
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (35) nedavno se našla u središtu pozornosti nakon što je pokazala da ima celulit te je poručila svim ženama kako se ne trebaju stidjeti svojih nesavršenosti.

Sada je pak priznala da, iako dugo vremena nije jela meso, pokleknula je tijekom karantene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što se tiče mesa.. Prestala sam ga jesti prije nekih godinu i pol. I zbog sebe i zbog životinja. Godinu dana ga nisam jela uopće i osjećala sam se 300% bolje, iako sam cijeli život baš bila mesožder. Smanjila sam i mliječne proizvode. Riješila sam si puno nekih stvari s organizmom povezanih sa stresom, ali i odabirom hrane - napisala je na Instagramu.

PONOSNA NA NESAVRŠENOSTI Lani prekipjelo: Uprasila sam se i imam hrpu celulita, briga me

Dodala je kako i dalje misli da komercijalno meso kao i bilo koja industrija koju konzumiramo (kao i kozmetika) je krcata antibioticima, hormonima (i kemikalijama) te da ljudi nisu zdravi. 

- Korona me malo razmrdala i sad mi se 'zalomi' meso tu i tamo. Ali to je recimo samo 5% moje prehrane. Nisam preponosna na sebe zbog toga, ali je to i dalje puno, puno bolje nego što sam radila 90% mog života - poručila je.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Mila remi 13.08.2020.

    Također vegan 4 godine. Bolje, kvalitetnije, zdravije. O krvnoj slici kao i ostalim prednostima ne treba ni govoriti. Nitko nije nalagao da je meso prirodno cak ni biblija, metaforicki napisano slabo shvaceno.

  • zaladilo 12.08.2020.

    A kako zna da joj možda 301% bolje bilo nije?

  • IO 12.08.2020.

    Jedan dan ne jedem meso i vec mi je muka od njenih prica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare