To je to što me zanima!

Godišnjica smrti: Kseniji Pajčin obitelj nije došla odati počast

Ksenijina majka preselila se u u stan u kojem je njezina kćer i pjevačica ubijena. S njom je i pas kojeg je Ksenija obožavala, a baka Mara još tuguje za svojom unukom
Vidi originalni članak

Prošlo je točno godinu dana otkada je Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin, srpsku pjevačicu, a u ovo vrijeme prošle godine na Novom groblju u Beogradu bilo je nekoliko tisuća ljudi koji su htjeli odati počast tragično preminuloj pjevačici. Danas je samo njezinih desetak prijatelja došlo to učiniti, piše srpski Puls. Možda je to zbog pritiska medija, no ni obitelj, a ni najbliži prijatelji još nisu došli. Ksenijina majka preselila se u stan u kojem je njezina kćer ubijena. Tamo živi s psom Milislavom kojeg je Ksenija obožavala. Baka Mara je i dalje je u crnini i tuguje za svojom ljubimicom. Ksenijin kum najavio je skori projekt koji će biti napravljen u sjećanje na pjevačicu.

- Riječ je o DVD-u na kojem će se naći Ksenijini spotovi, koncerti, gostovanja u emisijama, fotografije i dosad neviđeni snimljeni materijal iz svakodnevnih situacija - objasnio je kum i rekao da će se DVD završiti do ljeta, kao i dvije pjesme koje još nisu izašle u javnost.  Nije odlučeno koja pjevačica će ih otpjevati, ali sigurno će odabrati onu koja je imala Ksenijinu energiju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Stella90 17.03.2011.

    zasto objavljujete neistine? ksenijina majka i njeni najblizi gotovo svakodnevno obilaze Ksenijin grob,a godisnjicu smrti su obelezili u najuzem krugu...

  • ths1950 16.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ira27 16.03.2011.

    Pa naravno da nisu bili, čekaju novinare da napuste grob! Ne mora sve bit razmeljano po novinama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare