To je to što me zanima!

Gola Emily 'strateške' dijelove tijela prekrila je tek ručnikom

Manekenka je pozirala fotografu Mariju Testinu za njegov serijal fotografija na kojima su poznati omotani ručnikom, među kojima su i Kendall Jenner i S. Gomez
Vidi originalni članak

Serijalu fotografija Marija Testiana 'Towel Series', pridružila se i manekenka i glumica Emily Ratajkowski (24). Njeno golo tijelo, na fotografiji, prekriva samo ručnik. 'Fotkom' se pohvalila Emily, a objavio ju je i sam Testino na svom Instagramu.

Testino je serijal, kojeg zove i 'privatnim klubom', započeo kada je ugledao Kate Moss s ručnikom oko glave. Prizor ga je oduševio i fotografirao ju je. Nakon nje, pred Marijev fotoobjektiv stali su i Gigi Hadid i Cody SImpson, Kendall Jenner, Naomi Campbell, Cristiano Ronaldo, Justin Bieber, Miley Cyrus i mnogi drugi. Emily je 86. osoba u serijalu.

Emily je u nedavnom intervjuu za časopis GQ, čiju naslovnicu krasi, pričala je i o spotu koji ju je proslavio, 'Blurred Lines'. 

-Mislim da sam dosta bila gola, stoga ne bih opet prihvatila takvu ponudu. Nisam se osjećala objektivizirano za vrijeme snimanja, bilo mi je zabavno jer sam seksualna osoba- kazala je Emily koja trenutno gradi svoju glumačku karijeru, no, kaže, čeka prave uloge. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ramzee_1 03.08.2015.

    ajme,bez sminke izgleda ko da se blizi 50-oj

  • Galeb i ja 02.08.2015.

    Bez golih cica i guzice nitko nebi niti pitao za nju.

  • Tacit 02.08.2015.

    Ovakvi članci govore o potrebama, ugroženosti i primarnim životnim opredjeljenima onih koji ih smatraju vrijednim naslovnice !

Komentiraj...
Vidi sve komentare