To je to što me zanima!

Golišava Rita šokirala haljinom: Grudi pokušala pokriti ukrasom

Ovo nije prvi put da je pjevačica na event stigla u prozirnom izdanju. Sličnu je kombinaciju nosila na proslavi 10 godina karijere, tijekom pariškog Tjedna mode, na dodjeli British Fashion Awards...
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (32) šokirala je outfitom na zabavi britanskog Voguea u četvrtak.

PREPLANULA PJEVAČICA Rita Ora na jahti je pokazala isklesanu liniju: 'Doslovno si najzgodnija žena na svijetu'

Na crveni je tepih stigla u potpuno prozirnoj crnoj haljini, ispod koje je imala samo gaćice u boji kože. Grudi su joj pokrila dva cvjetića ušivena na tkaninu.

Sve je upotpunila velikim ukrasom na vratu te prozirnom maskom preko lica.

Ovo nije prvi put da je Rita pokazala svoju ljubav prema prozirnim haljinama. U siječnju je prisustvovala zabavi povodom 'Golden Globesa' u Hollywoodu. Rita je za tu prigodu odjenula ljubičastu prozirnu haljinu s čipkom ispod koje je nosila samo crne gaćice. Grudnjak je odlučila ostaviti kod kuće pa je tako sve goste, ali i obožavatelje počastila prizorom svojih golih grudi.

Prozirnu je haljinu nosila i na proslavi 10 godina svoje karijere. Rita je stigla u prozirnoj haljini od mrežastog materijala. Crni pernati detalji su djelomično prekrivali njeno tijelo.

U srpnju je bila na reviji Azzedinea Alaïa tijekom pariškog Tjedna mode na koju je došla u dugoj crnoj čipkastoj haljini. Ispod nje nije imala grudnjak, a čipka je otkrila baš sve.

Pažnju u prozirnoj haljini privukla je i na dodjeli British Fashion Awards 2022. godine. Na eventu se pojavila u prozirnoj crvenoj haljini iz kolekcije proljeće/ljeto 2023. dizajnerice Nensi Dojaka. Gornji dio haljine se sastojao od crvenog grudnjaka na koji su bili pričvršćeni metalni ukrasi u obliku srca, a donji je bio u potpunosti proziran pa je tako pokazala crvene tange koje je nosila ispod nje.

POGLEDAJTE VIDEO: IDA PRESTER O PJESMI ZA NIZAMU

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mars7 24.11.2023.

    zgodna

  • Rafo 24.11.2023.

    Čemu prozirna haljina ako su ispod gaćice?

  • 24.11.2023.

    Da li se išta vidi? Da ne otvaram uzalud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare