To je to što me zanima!

Goran Bogdan pokazao majku, fanovi komentiraju: 'Pa isti ste'

Goran trenutno snima dvije serije i vremena za odmor baš i nema. Nedavno je i zbog glavne uloge u dirljivoj drami 'Otac' smršavio 18 kilograma u mjesec dana
Vidi originalni članak

Glumac Goran Bogdan (40) na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije na kojima promovira svoj rad pa su se shodno tome pratitelji obradovali kada je pokazao i detalj iz privatnog života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bogdan je s 30 tisuća pratitelja podijelio fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom, a brojni pratitelji komentirali su kako neodoljivo podsjeća na nju. 

- Mama i ja pripremamo njen novi hip hop album. At Široki Brijeg hip hop & rbnb production studios. A slikali smo medu. Medo će bit na omotu albuma. Album se Zove 'medo nosi hozentregere'. To je mama isplela. Kutiju smo našli - našalio se glumac. 

Goran trenutno snima dvije serije i vremena za odmor baš i nema. Nedavno je i zbog glavne uloge u dirljivoj drami 'Otac' smršavio 18 kilograma u mjesec dana.

 

- Mislim da sam u vježbanju kao i svi drugi. Kada uspijem povezati nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj ugodni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulijenim i postane mi naporno razmišljati o utezima. Doduše, dosta toga ovisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kilograma u nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati - ispričao je za Gloriju.hr.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dalijan 11.02.2021.

    Jel Bogdan ovaj s kapom🤔

  • Fleur A La Rose 11.02.2021.

    Mama više muško od njega

  • valjamte popesku 11.02.2021.

    meni bacaju na muharka i kamička

Komentiraj...
Vidi sve komentare