Obavijesti

Show

Komentari 3

Goran Bogdan pokazao majku, fanovi komentiraju: 'Pa isti ste'

Goran Bogdan pokazao majku, fanovi komentiraju: 'Pa isti ste'
7

Goran trenutno snima dvije serije i vremena za odmor baš i nema. Nedavno je i zbog glavne uloge u dirljivoj drami 'Otac' smršavio 18 kilograma u mjesec dana

VIDEO

Glumac Goran Bogdan (40) na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije na kojima promovira svoj rad pa su se shodno tome pratitelji obradovali kada je pokazao i detalj iz privatnog života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

04:45

Bogdan je s 30 tisuća pratitelja podijelio fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom, a brojni pratitelji komentirali su kako neodoljivo podsjeća na nju. 

- Mama i ja pripremamo njen novi hip hop album. At Široki Brijeg hip hop & rbnb production studios. A slikali smo medu. Medo će bit na omotu albuma. Album se Zove 'medo nosi hozentregere'. To je mama isplela. Kutiju smo našli - našalio se glumac. 

Goran trenutno snima dvije serije i vremena za odmor baš i nema. Nedavno je i zbog glavne uloge u dirljivoj drami 'Otac' smršavio 18 kilograma u mjesec dana.

 

- Mislim da sam u vježbanju kao i svi drugi. Kada uspijem povezati nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj ugodni umor nakon vježbanja i jedva čekam sljedeći termin. No, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulijenim i postane mi naporno razmišljati o utezima. Doduše, dosta toga ovisi i o ulozi za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršavio 18 kilograma u nešto više od mjesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', koji se trenutačno prikazuje u Srbiji, morao sam se udebljati - ispričao je za Gloriju.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin