To je to što me zanima!

Goran o sinu Oliveru: 'Velika je to sreća u mojim godinama...'

Goran je otkrio kako u slobodno vrijeme voli otići u teretanu i pogledati neki dobar film, a svako jutro šeće Nivesinog psa Marleyja za kojeg se jako vezao
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Nives (37) i umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (48) nedavno su proslavili prvi rođendan sina Olivera. Bivšem tenisaču to je treće dijete, a u intervjuu za IN Magazin progovorio je o svojoj obitelji. 

- Oliver je sada glavni, Oliver je najmanji i najslađi, i najveće veselje. Još nije počeo sto posto hodati, ali polako se pridržava. Mama po kući sve lijepi i pazi, sve je to osigurano, ali to je jedna velika sreća, u ovim mojim godinama, poslije dvoje djece. A i svi mu se vesele, i brat i sestra, tako da je to zbilja jedno veliko, veliko veselje - izjavio je Goran koji iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (40) ima dvoje djece - kći Amber (15) i sina Emanuela (10). 

Goran je otkrio kako u slobodno vrijeme voli otići u teretanu i pogledati neki dobar film, a svako jutro šeće Nivesinog psa Marleyja za kojeg se jako vezao. 

- Volim prošetati psa, ali ujutro, Marley i ja imamo ritual po Zrinjevcu ujutro, jednostavno se opustim. To je Nivesin pas, ali toliko sam ga zavolio da je to jedna posebna ljubav između mene i njega - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 22

  • duvima 20.09.2019.

    Šeta Goran Marleya, šetal ga je i Kiki, bubnjar kaj je prije nekaj mutil sa Šuputicom, mislim da je i sviral s njom, a ova malečka iz Dugava nikak da ulovi nekog. I sad, evo naš Wimbledonaš podbaci i čopi se mladog juneta kojeg imaš na svakom placu. E, Gorane, Gorane... Znaš li ti onu pričus Rupčićem alis Caciqueom i Cvitešićkom...

  • bree77 20.09.2019.

    Otkud sad ovaj pas, što nije Goran setao samojeda?

  • 20.09.2019.

    Pas mi je realno jako ružan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare