To je to što me zanima!

Goran naručio prsten za Eciju iz Belgije: 'Dijamant 'princess cut' posebno je biran samo za nju'

Bubnjar benda Pravila igre otkriva nam kako mu je pomogla Ecijina prijateljica da zaprosti ljubav svog života
Vidi originalni članak

Bubnjar i menadžer benda Pravila igre, Goran Belošević (35), zaručio se s voditeljicom Ecijom Ivušić (35) u bajkovitoj vili u Firenci u Italiji. Na ruku joj je stavio dijamantni prsten, a ona je presretna pristala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što se tiče prstena, jednom sam načuo kad je Ecija razgovarala s najboljom prijateljicom o zaručničkim prstenima te je zaključak bio da joj je dijamant ‘princess cut’ daleko najljepši - kaže nam Goran i dodaje kako nije htio mnogo eksperimentirati nego se odmah odlučio za njega.

- Iskreno, bilo me strah pitati većinu Ecijinih prijateljica za neki dodatni savjet jer sam se bojao da će me u dobroj namjeri odati, pa sam se obratio Snježani Schillinger za pomoć i savjete. Ipak je ona ozbiljna žena s golemim iskustvom i znanjem. Dijamant za prsten posebno je biran i naručen iz Belgije, točnije iz Antwerpena - oktrio nam je bubnjar.

USKORO PRED OLTAR Goran zaručio Eciju: 'Provalio mi je u stan, brutalno dobro laže'

Ecija je rekla kako joj je Goran morao lagati o putovanju u Italiju da bi sve ostalo slatka tajna.

- On kleči, izgovara, meni se manta. Histerično jecam, plačem, smijem se. Gledam i video naših prijatelja i rodbine koji nam čestitaju i koji su sudjelovali u planu. Inače, provalio mi je i u stan kad je tražio mjeru za prsten. Volim ga, ali brutalno laže - smije se Ecija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 07.11.2021.

    Do ljeta fajrunt

  • Marija Magdalena 💓💓 07.11.2021.

    Ljubav dok ima love...tko su oni?

  • ludnapola 06.11.2021.

    nisam strucnjak za nakit i prstenje, ali cini mi se da u konjscinskoj u dubravi ovakav prsten ne stoji vise od 70 eura...

Komentiraj...
Vidi sve komentare