To je to što me zanima!

Goran Višnjić posjetio kćer (14) i roditelje u Šibeniku: 'Došao bih i ranije, ali nisam imao snage'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na Instagramu se pohvalio da je uživao u gradskim atrakcijama, ali je ovaj put bio više na oprezu pa je izbjegavao veća druženja te ga mnogi nisu ni primijetili
Vidi originalni članak

Hrvatski glumac Goran Višnjić (49), koji trenutačno živi u Engleskoj, prošli tjedan je kratko boravio u Šibeniku gdje je posjetio roditelje i kćerkicu Lanu Lourdes (14).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U siječnju se javio da je prebolio koronu, a sada je otkrio da je bolest pogodila i njegovu suprugu Evu te najstarijeg sina Tina (14), kćerkicu Vivien (12) i najmlađeg Viga (10), piše Gloria.

- Planirali smo u Hrvatskoj provesti božićne blagdane, no u tome nas je spriječila korona. Naime, svi smo se bili zarazili pa smo propuštenu priliku odlučili sad nadoknaditi - rekao je Višnjić.

Zbog dugog oporavka od bolesti nije mogao doći u Hrvatsku, a sada je iskoristio tu priliku da na kratko posjeti svoje roditelje i kćer Lanu Lourdes.

- Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor, umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana, kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla - opisao je svoje stanje sredinom siječnja.

 

Na Instagramu se pohvalio da je u Šibeniku uživao u gradskim atrakcijama, ali je ovaj put bio više na oprezu pa je izbjegavao veća druženja.

ZNATE LI TKO JE OVAJ BAJKER? Domaćeg glumca nije lako prepoznati na fotki iz 90-ih: 'Vespa, skaj hlače, đoze. Idemo'

Goran je u listopadu prošle godine snimao film 'Hellraiser' čija je premijera najavljena za 2022. godinu, a rade se o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cherylin 14.02.2022.

    Gorane pod hitno promjeni frizera..losa boja

  • PakDminA 14.02.2022.

    Zašto je taj nebitni lik toliko iritantan ?!  uvijek, a ne samo u ovom jadnom pokušaju samopromotivnnog iskaza...

Komentiraj...
Vidi sve komentare