Show

Komentari 3

Goran Višnjić posjetio kćer (14) i roditelje u Šibeniku: 'Došao bih i ranije, ali nisam imao snage'

Goran Višnjić posjetio kćer (14) i roditelje u Šibeniku: 'Došao bih i ranije, ali nisam imao snage'

Na Instagramu se pohvalio da je uživao u gradskim atrakcijama, ali je ovaj put bio više na oprezu pa je izbjegavao veća druženja te ga mnogi nisu ni primijetili

Hrvatski glumac Goran Višnjić (49), koji trenutačno živi u Engleskoj, prošli tjedan je kratko boravio u Šibeniku gdje je posjetio roditelje i kćerkicu Lanu Lourdes (14).

POGLEDAJTE VIDEO:

U siječnju se javio da je prebolio koronu, a sada je otkrio da je bolest pogodila i njegovu suprugu Evu te najstarijeg sina Tina (14), kćerkicu Vivien (12) i najmlađeg Viga (10), piše Gloria.

- Planirali smo u Hrvatskoj provesti božićne blagdane, no u tome nas je spriječila korona. Naime, svi smo se bili zarazili pa smo propuštenu priliku odlučili sad nadoknaditi - rekao je Višnjić.

Zbog dugog oporavka od bolesti nije mogao doći u Hrvatsku, a sada je iskoristio tu priliku da na kratko posjeti svoje roditelje i kćer Lanu Lourdes.

- Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor, umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana, kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla - opisao je svoje stanje sredinom siječnja.

 

Na Instagramu se pohvalio da je u Šibeniku uživao u gradskim atrakcijama, ali je ovaj put bio više na oprezu pa je izbjegavao veća druženja.

Goran je u listopadu prošle godine snimao film 'Hellraiser' čija je premijera najavljena za 2022. godinu, a rade se o remakeu kultnog britanskog horora iz 1987.

Najčitaniji članci