To je to što me zanima!

Goran Višnjić šeta s kćeri po Stradunu: 'Lana ti jako sliči'

Lana i Goran nisu skidali osmijeh s lica dok su razgledavali grad. Prije Dubrovnika, Goran je s kćeri posjetio Grčku i fotografirao ju je ispred Epidaura dok je držala mačku
Vidi originalni članak

Glumac s američkom adresom Goran Višnjić (46) posjetio je rodnu Hrvatsku, a društvo mu je pravila kći Lana (12), koju je dobio u kratkoj izvanbračnoj aferi sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Lana i Goran šetali su Stradunom, dubrovačkom špicom, držeći se za ruke te nisu skidali osmijeh s lica. Razgledavali su ljepote grada u kojemu je Goran odigrao kazališnu ulogu Hamleta. 

Tata i kći modno su se uskladili, a glumac je tinejdžerki pomogao nositi jaknu. Nisu ih smetali pogledi radoznalih mještana. 

Prije Dubrovnika, Goran je s kćeri posjetio Grčku, a time se pohvalio i na društvenim mrežama. Dok je fotografirao Lanu koja u naručju drži mačku, iza nje se nazire Epidaur.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su upitali Gorana nosi li djevojčica mačku sa sobom doma, ali su i hvalili Lanu kako je izrasla u predivnu, mladu damu. Također, mnogi su primijetili kako mu mnogo nalikuje. 

- Lana izgleda baš kao ti - komentirala mu je jedna pratiteljica. 

Goran ima još sinove Tina i Viga te kći Vivien s Evom Višnjić, a obitelj živi u Los Angelesu. Prije dvije godine, Lana je doletjela ocu u Ameriku i slavila Božić s njima. Goran je tada djeci priredio iznenađenje i nabavio je umjetan snijeg, što ih je oduševilo. Inače, Lana s braćom i sestrom ima lijep odnos.

Osim glumačkom karijerom i obitelji, Višnjić se može pohvaliti i vještinom fotografiranja koju je pokazao na Instagramu. 

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Idi na 24sata

Komentari 86

  • helenaravlic 31.01.2019.

    neraskidiva veza....Otac i kćer.Trebao je očinski postupiti puno prije .Nedostajali su si obostrano.

  • Pero Cigla 20.01.2019.

    Kako ćemo vidjeti je li mu sliči kad vi uporno iz nekog razloga zamagljujete djeci oči i onda kad vam se prigovori, dobivam žuti??? Dok iste ove lsike vidimo u 10 drugih emisija bez zamagljivanja. Besmislen članak.

  • Mthesecond 16.01.2019.

    Ajd bar nešto pozitivno...S njenom majkom ne mora imati neki odnos,ali o djetetu mora voditi računa...Dobro je da se opametio...A mene zanima dal i kod nas priča po američanski,dal se folira ko na društvenim mrežama,dal glumi nekog amera ili zašpreha i po domaću :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare