To je to što me zanima!

Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Ivana zakazali vjenčanje

Par je u vezi od 2018., a bivšem nogometnom reprezentativcu će ovo biti drugi brak. Ivana je prije Gorana ljubila glumca Luju Kunčevića, a povezivalo je se i sa Stjepanom Hauserom
Vidi originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (31) nedavno je dobio kćer Vanu, a RTL saznaje kako su ove godine zakazali i vjenčanje za 28. kolovoza u jednom zagrebačkom hotelu u centru grada.

U vezi su od 2018., a Goranu će ovo biti drugi brak. Uz to, Vana mu je četvrto dijete, jer iz braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (50) ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).  

Ivana i Goran upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a javnosti nije poznato kada su shvatili kako ih veže nešto više od prijateljske simpatije. Otkako su postali par, često ih se moglo vidjeti na poznatim zagrebačkim okupljalištima i u noćnom životu. 

Mišuru je javnost upoznala prije sedam godina kada je postala Miss Universe Hrvatske nakon čega se pripremala za finalni izbor u Miamiju. Između ostaloga, posvetila se studiju ekonomije. 

NAZVALI JE VANA Bivša Miss Universe i Goran Vlaović otkrili su ime kćeri

Ivana je prije Gorana ljubila glumca Luju Kunčevića (30), a povezivalo je se i sa Stjepanom Hauserom (34).

Idi na 24sata

Komentari 69

  • denis81 08.03.2021.

    nek im je sretno....zaslužio čovik

  • 08.03.2021.

    Mlađe je slađe 😌

  • Trump Jong Un 08.03.2021.

    Betty zasto 22 daj si nađi nekoga, 4 komentatara podijelila 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare