Show

Komentari 11

Bivša Miss Universe i Goran Vlaović otkrili su ime kćeri

Bivša Miss Universe i Goran Vlaović otkrili su ime kćeri

Bivša Miss Universe i Goran Vlaović postali su ponosni roditelji djevojčice. Sretna vijest objavljena je na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske, a sada se doznalo i ime koje su joj nadjenuli

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (31) prije nešto manje od dva tjedna dobio je prvo zajedničko dijete. Dobili su djevojčicu, a RTL Exkluziv doznaje kako su joj nadjenuli ime Vana

Par je u vezi od 2018., a ljubavni život drže podalje od očiju javnosti. Malo tko je znao kako su se Goran i Ivana u međuvremenu i zaručili. Tu je sretnu vijest na društvenim mrežama otkrila direkcija Miss Universe.

Izvori bliski paru rekli su kako se Ivana u trudnoći dobro osjećala, a ovo joj je prvo dijete. Goran već ima djecu iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (50); ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).  

Ivana je prije Gorana ljubila glumca Luju Kunčevića (30), a povezivalo je se i sa Stjepanom Hauserom (34). S Vlaovićem ju je upoznao zajednički prijatelj prije pet godina. 

Najčitaniji članci