To je to što me zanima!

Gospodin Savršeni: 'Jedna mi je cura odmah zapela za oko'

Ima jako puno zgodnih cura. Toliko djevojaka odjednom, a sve se bore samo za mene. Teško je nakon kratkog razgovora zaključiti koja mi se stvarno sviđa, kaže Jurenec
Vidi originalni članak

Večeras počinje uzbudljiva ljubavna avantura puna emocija i ljubavnih zapleta u kojoj će, ako bude imao sreće, fatalni Goran Jurenec (38) pronaći ženu svog života.

RTL-ov Gospodin Savršeni danas će upoznati 19 djevojaka koje trebaju ostaviti što bolji prvi dojam jer će već u drugoj epizodi Goran odlučiti koje četiri natjecateljice napuštaju show.

NAJPOZNATIJI NEŽENJA Pogledajte kako je Gospodin Savršeni izgledao u mladosti

- Ima jako puno zgodnih cura. Toliko djevojaka odjednom, a sve se bore samo za mene. Teško je nakon kratkog razgovora zaključiti koja mi se stvarno sviđa, no moram priznati da su neke više došle do izražaja i jedna djevojka mi je odmah zapela za oko - otkriva  Jurenec.

Kako će proći upoznavanje i koja je to ljepotica Gospodinu Savršenom posebno zapela za oko – pogledajte u prvoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' večeras u 21 sat na RTL-u!

PRVE TRI KANDIDATKINJE SHOWA Bitka za Gospodina Savršenog: Žene su već ljubomorne na nas

Berlinski model Goran Jurenec podrijetlom je iz Hrvatske, a manekenstvom se počeo baviti s tek 27 godina. Prije toga bio je profesionalni košarkaš u njemačkoj Bundesligi. 

Goran će s kandidatkinjama odlaziti na romantične večere i izlete, a one će se pokušati što više zbližiti s njim dok se on ne odluči za jednu od njih...

Nitko nije primijetio: Meghan Markle ovaj trik koristi već godinama, a možda inspirira i Vas!

Idi na 24sata

Komentari 65

  • cimerrr 20.11.2018.

    Momak je zgodan,sve ih može povaliti. Mora se priznati da super izgleda za 38 godina. Neke od ovih kokoši će se potući zbog njega. Sad pitanje kakav je karakterno,ako je playboy napraviti će cirkus s njima,hehehe!

  • Prduza 20.11.2018.

    Ako ništ, barem neće više darko lazić iskakat kad otvorim 24h,nadam se!?

  • Prepelica123 20.11.2018.

    Ajmee komentara od muškog roda. Kaj ste vi toliko ljubomorni na ovog tipa. Treba iskren biti lik je prezgodan i simpatičan. Ima nešto u sebi sexipilno. Šteta jer ovdje 2-3 cure mu mogu parirati, ostalo ništa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare