To je to što me zanima!

Graham: 'Spavala sam s pola New Yorka. Sve sam probala...'

Graham je rekla da njezin suprug Ervin i ona nisu spavali zajedno sve dok se nisu vjenčali jer su htjeli pojačati povezanost. Međutim, prije njega ona je, kaže, sve radila
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Ashley Graham (31) u braku je više od osam godina s filmskim producentom Justinom Ervinom (30), a javno je podijelila savjete što čini kako strast ne bi nestala. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Samo se seksajte cijelo vrijeme. Čak i ako vam se ne da. Otkrila sam da ako se ne seksamo, budemo neraspoloženi. Uvijek kažemo 'idemo se seksati' i onda smo ponovno dobro raspoloženi - rekla je Ashley, prenosi Bild. 

Također, Graham je iskreno rekla da su Ervin i ona nisu spavali zajedno sve dok se nisu vjenčali jer su htjeli pojačati povezanost.

- Vidjela sam svijet. Spavala sam s pola New Yorka. Sve sam probala, doslovno - rekla je Ashley. ,

Budući da se nisu seksali, Ashley i Ervin izgradili su pravo prijateljstvo, povjerenje i puno komuniciraju. Privlačili su jedno drugo, ali su se ipak suzdržali. 

Prošle godine, Ashley je ispričala da je morala naučiti supruga vještinu ljubljenja. 

- Radio je to jako nespretno i loše. On je mislio da je problem u meni i rekao da se ja loše ljubim. Objasnila sam da je on taj kojemu ne ide - rekla je manekenka koja je supruga dobro 'istrenirala' koji se sada, kaže, fantastično ljubi. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Robert Dani 12.01.2019.

    Zašto toliki prostor ovoj krmači???

  • Stanimo.na.loptu. 12.01.2019.

    Kud nisam u New Yorku bio

  • Redwine 12.01.2019.

    Ajde bar jedna da prizna otvoreno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare