To je to što me zanima!

Grašin kum Tomaž u restoranu ugostio Vučića i Pahora: 'Čast mi je. Moja dva predsjednika'

Ovo nije prvo druženje slovenskog chefa i srpskog predsjednika Vučića, prošle godine je na društvenim mrežama dvorca Zemono objavljena njihova zajednička fotografija
Vidi originalni članak

Vjenčani kum Petra Graše (46), slovenski ugostitelj i chef Tomaž Kavčič, u svom restoranu 'Gostilna pri Lojzetu' ugostio je slovenskog predsjednika Boruta Pahora (58) i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića (52) te se pohvalio zajedničkim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Čast mi je. Moja dva predsjednika - napisao je Tomaž uz fotografiju s Pahorom i Vučićem koja je nastala u dvorcu Zemono gdje obitelj Kavčič već godinama drži svoj restoran. I Vučić se zahvalio na Tomaževom gostoprimstvu na svom Instagramu.

JOŠ NEMAJU IME Grašo će ubrzo postati tata: 'Ne bojim se, nijedan roditelj ne bi trebao imati nikakav strah...'

- Završen radni posjet Sloveniji. U popodnevnim satima važan razgovor s američkim senatorima o situaciji na Zapadnom Balkanu. Još jednom velika zahvalnost Tomažu Kavčiču na divnom gostoprimstvu ovdje u Sloveniji - poručio je Vučić. Inače, ovo nije prvo druženje slovenskog chefa i srpskog predsjednika Vučića, prošle godine je na društvenim mrežama dvorca Zemono objavljena njihova zajednička fotografija. Kavčič mu je tada poželio 'dobrodošlicu kući', a osim što je poznati ugostitelj, Kavčič je i počasni konzul Republike Srbije u Republici Sloveniji.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nickkobalt9 19.04.2022.

    a kaj sa tim prstom radi...

  • Goranović 19.04.2022.

    Aj aj! Kakav kum! Sramota!

  • 19.04.2022.

    Dobra reklama 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare