To je to što me zanima!

Grašo će ubrzo postati tata: 'Ne bojim se, nijedan roditelj ne bi trebao imati nikakav strah...'

Grašo i njegova supruga Hana Huljić ubrzo će postati roditelji svom prvom djetetu. Novopečeni supružnici trude se detalje iz privatnog života držati što dalje od javnosti, no zbog velikog interesa to im ne polazi uvijek za rukom
Vidi originalni članak

Pjevač Petar Grašo (45) će sa novopečenom suprugom Hanom Huljić (31) uskoro dobiti prvo dijete, a otkrio je i kako se osjeća kao budući roditelj.

- Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se - zaključio je Grašo za Story.rs.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grašo je nedavno održao dva koncerta u Zagrebu i napunio Arenu, a u studenom će nastupiti u beogradskoj Štark Areni. Hanina i Grašina kćer bi se trebala roditi u srpnju, a kako je rekao ponosni budući djed Tonči Huljić, oni su obitelj koja živi potpuno normalne živote.

- Nemamo još ime - rekao je Grašo.

Novopečeni supružnici trude se detalje iz privatnog života držati što dalje od javnosti, no zbog velikog interesa to im ne polazi uvijek za rukom.

ZALJUBLJEN PREKO UŠIJU Grašo o supruzi Hani: 'Ona je dobro, skromno i drago biće'

Hanu na društvenim mrežama prate deseci tisuća ljudi, no s njima ne dijeli puno toga i koncentrira se najviše na svoju glazbenu karijeru. 

POGLEDAJTE VIDEO: VJENČANJE GRAŠE I HANE

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 13.04.2022.

    Sretno❤

  • ping-pong 13.04.2022.

    Kad ga budes dobio i vidio kako je to, bit ce ti zao sto nisi prije osnovao obitelj, potrosio si vise od pola zivota za nista.

  • crni77777777 13.04.2022.

    bit će upisan kao otac

Komentiraj...
Vidi sve komentare