Obavijesti

Show

Komentari 6

Grašo o supruzi Hani: 'Ona je dobro, skromno i drago biće'

Grašo o supruzi Hani: 'Ona je dobro, skromno i drago biće'
6

Nakon nekoliko nezaboravnih koncerata u Zagrebu i Splitu i osvajanja Večernjakove ruže, Petar Grašo progovorio je o svojoj ženi Hani o kojoj ima samo riječi hvale

VIDEO

Poslije dva koncerta u Areni Zagreb, Petar Grašo (46) nastupio je i u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu. Iako ne voli pričati o privatnom životu, progovorio je o svojoj supruzi Hani Huljić (31) kojoj je rekao sudbonosno 'da' krajem veljače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Petar Grašo u Areni VIDEO

Hana mu se nije pridružila na pozornici u Spaladium Areni, ali ga je bodrila iz lože, obučena u zelenu kratku haljinu koja je naglasila njezin trudnički trbuščić. Novopečeni par ovog ljeta očekuje prinovu.

Split: Trudna Hana Huljić na koncertu supruga Petra Graše

- Ona je bila tu kao jedna djevojka ili mlada žena koja je došla uživati u koncertu, decentno, bez da je aparati snimaju. Ona je jedno dobro, skromno i drago biće prije svega - rekao je zaljubljeni Grašo za In Magazin.

- Mi smo zaista ljudi koji pokušavaju sakriti svoj privatan život, ali izgleda da je to baš okidač da se mediji izuzetno zanimaju za nas. Ne mogu zamjeriti medijima jer nisu napisali nijednu lošu stvar, ali je to bilo zaista intenzivno - dodao je.

Split: Petar Grašo i Hana Huljić stigli u restoran gdje će se održati slavlje nakon vjenčanja

U Splitu ga je oduševio jedan događaj. Naime, obožavatelj je u publici podignuo transparent na kojem je pisalo 'Di je Hana?', a Grašo se na to nasmijao i odgovorio mu: 'Hana je gore!'. Zatim se publikom prolomio gromoglasni pljesak.

A kada je na red došla pjesma 'Srce za vodiča', koju je Grašo snimio sa suprugom, publika je iz sveg glasa pjevala stihove.

Split: Petar Grašo u Spaladium Areni pjevao pred 12 tisuća ljudi
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...