To je to što me zanima!

Grašo na vjenčanju otkrio kojeg je spola njegova i Hanina beba

Hanino i Grašino vjenčanje plijeni pozornost cijeli tjedan, od kako je poznati par stupio u brak prošle subote. Veselim uzvanicima sretni je budući otac otkrio da će sa suprugom dočekati djevojčicu
Vidi originalni članak

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) vjenčali su se prošle subote, a gotovo tjedan dana nakon u javnost je izašla informacija da je Grašo otkrio spol njihove bebe. Na opću oduševljenost okupljenih, Petar je rekao da s Hanom čeka djevojčicu koja stiže u srpnju, piše RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vjenčanje se odvilo daleko od očiju javnosti u Splitu, a unatoč tome detalji s 'vjenčanja godine' danima izlaze u javnost. Brojne obožavatelje zanima svaka sitnica svadbe, pa su svim novim vijestima potpuno oduševljeni.

- Čestitam vam od srca, divan ste par - pišu im na društvenim mrežama.

Hana i Grašo su nakon ceremonije u crkvi sv. Dominika nastavili slavlje u restoranu Adriatic, a Hana se tamo presvukla iz vjenčanice u jednostavnu bijelu haljinu koja je istaknula njezin trudnički trbuščić.

OBOŽAVATELJI GA POHVALILI Tonči Huljić objavio je fotku s vjenčanja: 'Glumim manekena'

Novopečeni supružnici na društvenim mrežama nisu se oglasili nakon vjenčanja, no zato su se kumovi pohvalili velikim danom. Uz Hanu je stajala njezina najbolja prijateljica Domenica Žuvela (29), dok su uz Grašu Dino Rađa (54), Tomaž Kavčić i Šime Poduje.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 28.02.2022.

    Razvodnjena atrakcija po uzoru na Šuput Tatarinov.

  • kodnasubeču 27.02.2022.

    a hoće li Bloom čuvati malog Grašu

  • chanel 27.02.2022.

    Bilo bi poželjno da liči na Danijelu. Ova Hana je osoba bez boje, okusa i mirisa. Bilo bi najbolje da su Huljići dopustili da Grašo odabere Domenicu. Mala je slatka i prirodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare