Show

Komentari 14

Tonči Huljić objavio je fotku s vjenčanja: 'Glumim manekena'

Tonči Huljić objavio je fotku s vjenčanja: 'Glumim manekena'

Fotografija se svidjela pratiteljima, a mnogi su mu osim hvalospjeva zbog izgleda, čestitali i zbog kćerinog vjenčanja. 'To je taj prepoznatljiv Tonči-stil, odličan, a najvažnije da se Vi u tome dobro osjećate' poručili su

Glazbenik Tonči Huljić (60), poput brojnih gostiju s vjenčanja kćeri  Hane (31) i Petra Graše (45) proteklog vikenda, nije propustio objaviti i pokoju fotografiju. Tonči je fotografima pozirao u odijelu, nasmiješen i dobro raspoložen.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo malo glumim manekena, jer je Duška napravila izuzetan posao tj. odijela za meni dvije važne prigode: premijeru Mise i udaju kćeri... Moj izgled odsad je u njenim rukama i za svjetsku premijeru crossover showa Mediteraneo (i sve ostale) - napisao je Tonči u opisu objave.

Fotografija se svidjela pratiteljima, a mnogi su mu osim hvalospjeva zbog izgleda, čestitali i zbog kćerinog vjenčanja.

- To je taj prepoznatljiv Tonči-stil, odličan, a najvažnije da se Vi u tome dobro osjećate, onako ka' svoj u svome - poručila je pratiteljica. 

- Čestitke barba Tonči vama i gospođi- dodao je drugi pratitelj.

Glazbenik je prije nekoliko dana podijelio i dojmove sa svadbe.

- Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak - ispričao je Tonči za Jutarnji List, te dodao kako je vjenčanje bilo važan trenutak za cijelu obitelj.

Najčitaniji članci