Show

Komentari 35

Grašo na vjenčanju otkrio kojeg je spola njegova i Hanina beba

Grašo na vjenčanju otkrio kojeg je spola njegova i Hanina beba

Hanino i Grašino vjenčanje plijeni pozornost cijeli tjedan, od kako je poznati par stupio u brak prošle subote. Veselim uzvanicima sretni je budući otac otkrio da će sa suprugom dočekati djevojčicu

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) vjenčali su se prošle subote, a gotovo tjedan dana nakon u javnost je izašla informacija da je Grašo otkrio spol njihove bebe. Na opću oduševljenost okupljenih, Petar je rekao da s Hanom čeka djevojčicu koja stiže u srpnju, piše RTL Exkluziv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vjenčanje se odvilo daleko od očiju javnosti u Splitu, a unatoč tome detalji s 'vjenčanja godine' danima izlaze u javnost. Brojne obožavatelje zanima svaka sitnica svadbe, pa su svim novim vijestima potpuno oduševljeni.

- Čestitam vam od srca, divan ste par - pišu im na društvenim mrežama.

Hana i Grašo su nakon ceremonije u crkvi sv. Dominika nastavili slavlje u restoranu Adriatic, a Hana se tamo presvukla iz vjenčanice u jednostavnu bijelu haljinu koja je istaknula njezin trudnički trbuščić.

Novopečeni supružnici na društvenim mrežama nisu se oglasili nakon vjenčanja, no zato su se kumovi pohvalili velikim danom. Uz Hanu je stajala njezina najbolja prijateljica Domenica Žuvela (29), dok su uz Grašu Dino Rađa (54), Tomaž Kavčić i Šime Poduje.

Najčitaniji članci