To je to što me zanima!

Grašo navodno ljubi 15 godina mlađu Hanu, a Danijela pozira s kremom za pomlađivanje lica

Danijela je od početka glazbene karijere surađivala s Tončijem Huljićem, najprije u Magazinu, a zatim i u solo karijeri. Prije Graše, Danijela je bila u trogodišnjem braku s Markom Perkovićem Thompsonom koji je zatražio crkveno poništenje tog braka
Vidi originalni članak

Bivši glazbenik par Danijela Martinović (50) i Petar Grašo (45) nikada nisu stali pred oltar, a zajedno su proveli 24 godine. Par je prekinuo ove godine, a izgleda kako je Petar našao utjehu u 15 godina mlađoj glazbenici Hani Huljić, čiji je otac Tonči Huljić (59), Danijelin bliski suradnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danijela se ubrzo oglasila na Instagram profilu i otkrila tko je njezin 'tajni saveznik'. Naime, pjevačica već duže vrijeme koristi jednu hijaluronsku kremu koja joj, kako tvrdi, kožu drži zategnutom.

Poznato je kako je Martinović prije Graše bila u trogodišnjem braku s Marko Perkovićem Thompsonom (54), koji je prije nekoliko godina zatražio crkveni razvod od Vatikana.

NOVA ROMANSA Petar Grašo i kći Tončija Huljića u vezi? 'Vidjeli smo ih na rivi u Splitu, držali su se za ruke'

Grašo i Danijela su se upoznali 1995. godine na Dori, a nakon njezinog civilnog razvoda započeli su ljubavnu vezu.

- Ja sam 1995. na Dori bio autor pjesme Boginja koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi. On je tad bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol i nisam ih tada ni poznavao. Zdenko Runjić, Oliver i ja smo sjedili, a ja sam gledao taj stol pokraj nas i mislio si: Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva kikiriki Miki moj. Ništa mi tu nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit - ispričao je Grašo prije nekoliko godina u jednom showu.

OVAKO JE PETAR RANIJE GOVORIO Tonči Huljić nije bio za suradnju, ali Grašo i Hana su ga uvjerili: 'Smatram je dijelom obitelji...'

Danijela je od početka glazbene karijere surađivala s Tončijem Huljićem, najprije u Magazinu, a zatim i u solo karijeri. 

Podsjetimo, izvori bliski pjevaču otkrili su da je glazbeni par navodno već neko vrijeme zajedno. Oni to zasad nisu komentirali.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • marko4999 06.10.2021.

    i !

  • VLADEK72 06.10.2021.

    Svatko nađe nešto u čemu uživa, reče vrag - skine gače i sjedne u koprive.

  • frenkywhite 05.10.2021.

    Evo sad se vidi na predzadnjoj slici kako je Grašo (dugokosi Grašo) izgledao prije operacije nosa. Koji to muškarac ide operirati nos, koji uopće nije bio ružan samo zato da bi dobio prćasti nosić? Meni uopće nije jasan ovaj Grašo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare