To je to što me zanima!

Grašo rasplesao obožavateljice: Pjevale u glas s njim sve hitove

Cijela publika digla se na noge, a posebno su glasne bile obožavateljice koje su zajedno s Grašom pjevale njegove hitove sa debitantskog albuma 'Mjesec iznad oblaka'
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer koncertom pjevača Petra Graše (43) na Prokurativama počeo je 59. Splitski festival. 

- Radostan sam što sam ovdje večeras, grade moj. Vjerojatno svi izvođači to kažu u svom gradu, ali vi ste večeras jedna od mojih najljepših uspomena. Znate kakav je Split, ne voli svakoga i zato vam hvala što me uvijek srdačno dočekate - izjavio je splitski pjevač na početku koncerta koji je otvorio s pjesmom 'Šporke riči'. 

Cijela publika digla se na noge, a posebno su glasne bile obožavateljice koje su zajedno s Grašom pjevale njegove hitove sa debitantskog albuma 'Mjesec iznad oblaka', ali i ostale pjesme poput 'Ako te pitaju', 'Srce za vodiča' i 'Trebam nekoga'. 

Hit 'Voli me' otpjevao je uz pratnju kći Tončija Huljića (57), Hane (29). Splitski glazbenik odao usred koncerta posvetu i velikom Oliveru Dragojeviću

- Svaki je koncert jedno putovanje i svaki je kraj jednog puta. Na svakom se sjetim ljudi bez kojih moj put ne bi bio isti. Bilo ih je dosta i svi su veliki. Jedan je napisao ovu pjesmu - Tonči Huljić. Drugi čovjek je čovjek koji je prvi nanjušio moj talenat i da njega nije bilo, ne bi bilo ovoga. Hvala mu za sve, Oliver... - rekao je Grašo nakon čega je otpjevao 'Dvaput sam umra'.

Na Splitskom festivalu u narednim danima nastupit će još i Mia Dimšić (26) i Marko Tolja (30) s pjesmom 'Sva blaga ovog svijeta', klapa Rišpet s pjesmom 'Ja samo za te živin', Marko Kutlić (23) i 'Ja samo za te živin' te Domenica (26) s pjesmom 'Nema te svit'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plik 05.07.2019.

    pa kaj, bolje on nego neki muškarac.. :)))

  • Mthesecond 05.07.2019.

    Idealna glazba,tip glazbenika za one koji padaju na koljena pred zenama..Haha..Pustis neku njegovu pekmezastu pjesmicu,padnes nicice pred neku Grasoljubku I imas je,tvoja je,reci ce da :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare