To je to što me zanima!

Grdović pijan vikao u dvorištu pa završio na odjelu psihijatrije

Bio je vidno alkoholiziran, ali se nije tukao niti bio nasilan prema supruzi Brankici ili kome drugome. Netko od susjeda pozvao je policiju. Dobio je prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (55) vikao je i galamio u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Ivana Petanija u zadarskim Arbanasima oko tri sata u noći na petak. Bio je vidno alkoholiziran, ali se nije tukao niti bio nasilan prema supruzi Brankici ili kome drugome. Netko od susjeda pozvao je policiju. 

Dobio je prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira. Nakon odlaska policije zatražio je liječničku pomoć. Neslužbeno saznajemo da su ga zadržali na odjelu psihijatrije zadarske Opće bolnice.

Mladen Grdović tog dana je viđen u veselom društvu u kafiću trgovinskog centra kod zadarskog autobusnog kolodvora. Bio je glasan i razdragan te je već oko 18 sati zabavljao okupljene.

Idi na 24sata

Komentari 222

  • kormilar 07.12.2013.

    Zar opet!?! Totalka brale.

  • melica-mea 07.12.2013.

    On je meni simpa.Trosi svoj novac za pijacu i sto ga vise ne ostave na miru.Pa zar se vise ni napiti ne smije u ovoj demokratskoj drzavi.Nije li dovoljno sto više nemamo nikakvih prava,posla i da ne nabrajam cega sve ne.Eto to je demokracija.Ja bi ipak da je po starom bilo je puno ljepse, a ti Grdovicu pij i baci brigu na veselje.

  • Ahileja 07.12.2013.

    Zašto čovjek nebi smio vikati u svojem dvorištu, nikoga nije tukao, Brankica je bila dobra, ali našli se jalni susjedi da pozovu policiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare