To je to što me zanima!

Grdović slavi 40 godina rada, a sav prihod donira potrebitima

Mladen je ovom prilikom odlučio da će sredstva od prodaje ulaznica donirati onima kojima pomoć treba – pjevat će za djecu s posebnim potrebama, stare i nemoćne te napuštene pse u zadarskom azilu
Vidi originalni članak

Zadarski pjevač Mladen Grdović (60) priprema se za veliki koncert kojim će proslaviti 40 godina karijere, a nastupit će 15. veljače u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku. 

Grdović je na istom mjestu proslavio i 35 godina karijere, a Mladen je ovom prilikom odlučio da će sredstva od prodaje ulaznica donirati onima kojima pomoć treba – pjevat će za djecu s posebnim potrebama, stare i nemoćne te napuštene pse u zadarskom azilu, prenosi portal Kalelargainfo.hr

IZABRAO JE Uz mlade cure Grdović planira proslaviti 40 godina karijere...

Ova gesta nije iznenadila njegove sugrađane, s obzirom na to da se Grdović često priključivao raznim humanitarnim akcijama, a većina njih ostavila mu je pohvale i komentare podrške. 

- Ljudi ga blate i ogovaraju, ali to je naš Mladen! - zaključak je njegovih sugrađana, koji pozivaju i druge da slijede Grdovićev primjer. 

Najdraži pjevač hrvatske nogometne reprezentacije već dugo se priprema za ovaj nastup, a Zadar s nestrpljenjem očekuje njegov nastup. 

- Ma to sam trebao napraviti još prošle godine u listopadu, ali morate shvatiti da to nije jednostavno. Želim svojoj publici prirediti pravi spektakl, a nisam imao vremena napraviti to sve kako spada. Zbog toga jer sam bio u Rusiji i nakon toga pjevao na brojnim dočecima Vatrenih, nismo se mogli organizirati - objasnio je Mladen, koji će u Višnjiku obilježiti lijepi jubilej. 

S NJIMA TREBA OPREZNO: Ovi horoskopski znakovi su najviše frustrirani, bolje im se nemojte zamjeriti

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 05.02.2019.

    ostavi koju kunu za bevanduu .

  • japanokinez 05.02.2019.

    Pogled mu je blago teleći, a podbradak govori 1000 rijeći. Zalazak karijere zbog bevandice.

  • alen224 04.02.2019.

    Mladene ti si kralj

Komentiraj...
Vidi sve komentare