To je to što me zanima!

Grgurić je ljubovala s bahatim lovašem koji je jurio 245 km/h

U showu 'Zadruga' Iva je pričala o tome kako joj je Marinko Zovko pružio ljubav i podršku kao ni jedan drugi muškarac te kako će mu zbog toga vječno biti zahvalna
Vidi originalni članak

Danonoćno žive pred očima milijuna ljudi, tuku se, svađaju, psuju, seksaju, plaču, otkrivaju intimu... A sve to s jednim ciljem - postati slavan. Jer kad nemaš neki konkretan talent, bolje prečica do slave od realityja nema. A mi Hrvati smo, očito, ozbiljni u tom ‘poslu’. Izvoz roba i proizvoda nam ne ide nešto pretjerano dobro, ali barem izvozimo reality zvijezde. Sve više i više Hrvata slavu traži preko grane, a Srbi njihove ‘usluge’ masno plaćaju...

Nekoliko mjeseci prije ulaska Iva Grgurić (26) je prekinula dugogodišnju vezu s jednim od najbogatijih poduzetnika u Bosni i Hercegovini - Marinkom Zovkom.

POGLEDAJTE VIDEO O ZOVKU: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što se može pohvaliti izdašnim bankovnim računom, Marinko je zahvaljujući prebrzoj vožnji i skupocjenim automobilima dospio u fokus javnosti. Ali i policije. Na društvenim mrežama Iva još ima fotografije iz vremena kad je ljubav s biznismenom bila na vrhuncu. Sve je “prštilo” od luksuznih destinacija, brzih automobila, markiranih torbica i ludih izlazaka.

Inače, Marinko je suvlasnik tvrtke Zovko Company te sin vlasnika hotela i benzinske crpke u Sesvetama. Još 2006. mediji su pisali kako se mladi Zagrepčanin hvalio da mu od Zagreba do Slavonskog Broda treba 28 minuta vožnje.

Prije dvije godine u Audiju je zaustavljen na relaciji Beograd - Šid nakon što je jurio 245 km/h. Tad ga je srpska policija zaustavila kraj Sremske Mitrovice. Sudac mu je odredio kaznu od 30 dana zatvora, plaćanje prekršaja u visini 120.000 dinara i oduzimanje vozačke dozvole na devet mjeseci.

U showu je Iva pričala kako joj je Zovko pružio ljubav i podršku kao ni jedan muškarac te kako će mu vječno biti zahvalna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENAZCIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Lucr 12.01.2020.

    A zasto te curke , kad nadu bogate decke, moraju kupiti psica?

  • kliksi 10.01.2020.

    Izivljavao se na ovoj kur...ni

  • smradacdubrava 10.01.2020.

    To nikad neću shvatit puni ko brod i onda ne mogu nac lijepu zensku

Komentiraj...
Vidi sve komentare