Show

Komentari 11

Grgurić je ljubovala s bahatim lovašem koji je jurio 245 km/h

Grgurić je ljubovala s bahatim lovašem koji je jurio 245 km/h

U showu 'Zadruga' Iva je pričala o tome kako joj je Marinko Zovko pružio ljubav i podršku kao ni jedan drugi muškarac te kako će mu zbog toga vječno biti zahvalna

Danonoćno žive pred očima milijuna ljudi, tuku se, svađaju, psuju, seksaju, plaču, otkrivaju intimu... A sve to s jednim ciljem - postati slavan. Jer kad nemaš neki konkretan talent, bolje prečica do slave od realityja nema. A mi Hrvati smo, očito, ozbiljni u tom ‘poslu’. Izvoz roba i proizvoda nam ne ide nešto pretjerano dobro, ali barem izvozimo reality zvijezde. Sve više i više Hrvata slavu traži preko grane, a Srbi njihove ‘usluge’ masno plaćaju...

Nekoliko mjeseci prije ulaska Iva Grgurić (26) je prekinula dugogodišnju vezu s jednim od najbogatijih poduzetnika u Bosni i Hercegovini - Marinkom Zovkom.

POGLEDAJTE VIDEO O ZOVKU: 

Osim što se može pohvaliti izdašnim bankovnim računom, Marinko je zahvaljujući prebrzoj vožnji i skupocjenim automobilima dospio u fokus javnosti. Ali i policije. Na društvenim mrežama Iva još ima fotografije iz vremena kad je ljubav s biznismenom bila na vrhuncu. Sve je “prštilo” od luksuznih destinacija, brzih automobila, markiranih torbica i ludih izlazaka.

Inače, Marinko je suvlasnik tvrtke Zovko Company te sin vlasnika hotela i benzinske crpke u Sesvetama. Još 2006. mediji su pisali kako se mladi Zagrepčanin hvalio da mu od Zagreba do Slavonskog Broda treba 28 minuta vožnje.

Prije dvije godine u Audiju je zaustavljen na relaciji Beograd - Šid nakon što je jurio 245 km/h. Tad ga je srpska policija zaustavila kraj Sremske Mitrovice. Sudac mu je odredio kaznu od 30 dana zatvora, plaćanje prekršaja u visini 120.000 dinara i oduzimanje vozačke dozvole na devet mjeseci.

U showu je Iva pričala kako joj je Zovko pružio ljubav i podršku kao ni jedan muškarac te kako će mu vječno biti zahvalna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENAZCIJA': 

Najčitaniji članci