To je to što me zanima!

Grubnić bolje izgleda u 40-ima nego 2006. na svojim počecima

Stilist poznat pod nadimkom Modni mačak od svojih se 20-ih potpuno transformirao, a ne krije da je izgled promijenio estetskim operacijama
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (40) na domaćoj je modnoj sceni prisutan dugi niz godina, a na crvenim tepisima je kao 'kod kuće'. Javnost Marka poznaje po modnim kombinacijama, kao i po suradnji s pjevačicom Majom Šuput (42), a njihov privatno-poslovni odnos traje godinama. Grubnić je još u svojim 20-ima prisustvovao na raznim modnim događanjima, a njegova transformacija je i više nego očita.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marko ne skriva da se podvrgnuo plastičnim operacijama, a najuočljivija je operacija nosa.

- Istina je da neke stvari oko kojih sam, neću reći bio iskompleksiran, nego sam ih na sebi više primjećivao od ostalih, to sam popravio. Tih problema više nemam, a i u godinama sam kad se više ne opterećujem time, zadovoljan sam samim sobom. Nikad nisam skrivao da sam operirao nos - ispričao je Marko prošle godine za IN Magazin.

Osim Markovog izgleda, od 2006. drastično se promijenila i moda, a danas su kombinacije poznatih vidljive svima na njihovim Instagram profilima koje odlično služe za osobnu promociju.

Marko na Instagramu ima gotovo 72 tisuće pratitelja, a s njima često dijeli svoje markirane krpice, kao i neke detalje iz privatnog života.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 51

  • forumaš 15.02.2022.

    Kome je ovaj bitan?

  • bobiii 06.02.2022.

    Pretjerao je s ovim blještavim zubalom,kao blic na fotoaparatu.

  • Nameless 06.02.2022.

    Smiješan lik, nizak, poveća glava, tanak vrat, kratke noge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare