To je to što me zanima!

Grubnić čisti ormare i poklanja markiranu odjeću: 'Javite mi se'

Slične akcije darivanja krpica iz vlastitog ormara stilist je već ranije organizirao, a sudeći po komentarima interes je velik. Mnogi se nadaju kako će se baš oni 'ogrebati' za nešto iz Markovog ormara.
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić (38) na društvenim mrežama je objavio kako se želi riješiti dijela svoje odjeće te da će je narednih dana poklanjati onim pratiteljima koji mu se jave.

POGLEDAJTE VIDEO S MARKOM GRUBNIĆEM: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čistka Grubnićevih prekrcanih polica stigla je s početkom ljeta, a mnogi koji ga prate oduševljeni su prilikom da se možebitno 'ogrebu' za kakav komad markirane robe, kakvih kod Marka po svemu sudeći ne nedostaje.

DUGI RED ZA MINIMALAC I Grubnić traži pomoć države: 'Plaćam porez, posao mi trpi!'

- Dragi moji, pospremajući danas svoje ormare, shvatio sam da želim opet poklanjati neke svoje stvari. Imam dosta toga što ne nosim, a gotovo je kao novo pa sam odlučio u narednih 7 dana razveseliti neke od Vas raznim poklonima... Svaki dan ću objavljivati storyje u nadi da će se javiti netko kome je to nešto potrebno, netko kome će služiti. Ne morate ništa posebno raditi, samo pratite moje storyje i javite se porukom ako Vam se nešto svidi. Zaista bih volio da mi se jave ljudi kojima mogu bar malo pomoći i uljepšati dan. Pusa svima... - napisao je uz fotografiju kojom najavljuje tjedan darivanja. 

Slične akcije darivanja krpica iz vlastitog ormara stilist je već ranije organizirao, a sudeći po komentarima interes je velik. Uz prve zabilježbe za pojedine komade robe zaradio je pohvale nekolicine prijatelja i pratitelja, ali i ponude za zamjenu. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Dubravka Kajkic 25.06.2020.

    Žalosno, ljudskoj zlobi nikad kraja!! Zar vi pojedini nemate trunke karaktera u sebi? Stidite se svojih godina!!!

  • 25.06.2020.

    "Pusa svima", hahahahaha. Zna on 'ko su mu pratitelji iz vlakića......

  • Selo_malo 25.06.2020.

    Lako je tako kad se živi od poticaja.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare