To je to što me zanima!

Grubnić dobio 150 ruža, gradom 'prošetao' brendirane krpice

Marko kaže da je za njega sreća voljeti i biti voljen. Uživao je u Danu zaljubljenih u ugodnom društvu, a kasnije se pohvalio i da je jeo slastice u obliku srca jer je to za njega poseban dan
Vidi originalni članak

Modni stilist Marko Grubnić (38) za Valentinovo je dobio 150 ruža, a na Instagramu se pohvalio fotografijom na kojoj Momčilo Gurović hoda iza njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko je smišljao stajlinge za dame

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 150. Sretno Valentinovo - kratko je poručio ispod fotografije. Fanovi su ga pitali zašto se radi baš o buketu sa 150 ruža, ali Grubnić nije odgovorio na komentare.

- Predivni ste i uvijek vas je lijepo za vidjeti... Ne zna se zapravo tko je ljepši, ruže ili vas dvoje - pisali su. 

Prije nekoliko dana Grubnić se pohvalio gumenim Diorovim čizmama koje stoje oko 7500 kuna, koje je i sada na fotografijama nosio. Pohvalili su ga da je dobro što pazi na modu i dok je kiša jer kao modni stilist mora uvijek paziti na 'obleku'.

Ovoga puta je, osim ruža, pažnju privukla i brendirana torbica. Radi se o Chanelovoj plavoj torbici koju Marko često prošeta Zagrebom, a obišla je bome i razne zemlje diljem svijeta jer je neizostavan modni detalj i na njegovim putovanjima.

Marko je nedavno istaknuo da mu jako nedostaju putovanja i nada se da će se situacija s pandemijom korona virusa što prije smiriti kako bi mogao obići razne krajeve. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NenadZG 18.02.2021.

    Fakat. Od kud njemu kapa lova?

  • 18.02.2021.

    Duksa i sako🤦‍♀️Ja sam ocito totalni out sa staromodnim usklađivanjem odjece🤣

  • iger 18.02.2021.

    Nije bolest sve što boli!!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare