To je to što me zanima!

Grubnić se prisjetio druženja s Jelenom Karleušom: Nedostaješ

Marko i dalje prati Jelenu na Instagramu i redovito joj lajka objave. Međutim, od 42 korisnika koje pjevačica prati na društvenoj mreži, stilist nije među njima...
Vidi originalni članak

Već i ptice na granama znaju da je Marko Grubnić (38) najbolji prijatelj s Majom Šuput Tatarinov (41), no malo tko je upoznat s činjenicom da je stilist veliki obožavatelj srpske pjevačice Jelene Karleuše (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih dvoje su se družili 2015. u Beogradu, a 'opalili' su fotografiju u elitnom naselju Dedinje. Oboje su pozirali u kaputima i sunčanim naočalama.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, na zadnji pogled, na bilo kakav pogled. Uživanje u Beogradu s mojom Jelenom Karleušom - napisao je tada u opis objave koju mu je lajkala i ona.

Grubnić se sada prisjetio te fotografije.

- Nedostaješ mi - poručio je pjevačici.

OPET SE SKINULA Vrući kadrovi: Karleuša se po krevetu valjala u donjem rublju

Inače, Marko i dalje prati Jelenu na Instagramu i redovito joj lajka objave. Međutim, od 42 korisnika koje Karleuša prati na društvenoj mreži, stilist nije među njima. 

Kada je prije pet godina objavio fotku s njom, jedna dušobrižnica 'nabacila' je hejterski komentar pa se Grubnić 'obračunao' s njom.

- Pravo prijateljstvo ne poznaje vjeru, naciju niti državu... Da i vi tako razmišljate, ne biste sigurno napisali ovakav komentar... Molim Vas tu svoju mržnju i negativnu energiju i općenito to svoje primitivno razmišljanje širite na nekom drugom mjestu, a ne na mom profilu... Hvala! - napisao je tada.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mexpert 20.11.2020.

    vodi si ju doma....ako smiješ

  • LJEPOTICA 1 20.11.2020.

    Tko je ova ženskinja?Opet on/ona ima lipu torbicu,jel to Guči?

  • 20.11.2020.

    Karikature

Komentiraj...
Vidi sve komentare