To je to što me zanima!

Grubnić se sa Šuput i Rozgom družio 2004., pokazao je fotke

Svi troje danas izgledaju poprilično drugačije pa ih na prvi pogled fanovi možda i nisu odmah prepoznali. Marko je na tim fotkama imao dužu bujnu kosu, dok je Maja bila brineta
Vidi originalni članak

Nije tajna da su stilist Marko Grubnić (37) i pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) nerazdvojni. To su pokazali i na njezinoj djevojačkoj večeri na kojoj je Marko bio jedini muškarac.

Njihovo prijateljstvo traje čak 15 godina, što je Grubnić otkrio na Instagramu objavivši nekoliko fotografija jednog od zajedničkih izlazaka davne 2004. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Punih 15 godina apsolutno svaki dan i družim se s Majom Šuput... Lijep staž, ha? - napisao je stilist na društvenoj mreži uz fotografiju na kojoj pozira s mlađahnom Majom, a društvo im pravi i pjevačica Jelena Rozga (42).

Svi troje danas izgledaju poprilično drugačije pa ih na prvi pogled fanovi možda i nisu odmah prepoznali. Marko je na tim fotkama imao dužu bujnu kosu, dok je Maja bila brineta.

Inače, upravo Marko je zadužen za Majine brojne stajlinge, a pobrinuo se da pjevačica zablista i na svom vjenčanju, kada je kreirao vjenčanicu samo za nju.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ulbo 27.09.2019.

    Meni je ipak najbolja fora ovo s "fanovima"!? Koji fanovi?

  • Psytrance 27.09.2019.

    A bas mi je nefalila ta ekipa. Sta to u Hrvatskoj ima samo 2-3 "pjevacice" i 2-3 otoga.

  • .Z. 27.09.2019.

    A vidi Marka.Tek je bio započeo s preobrazbom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare