To je to što me zanima!

Grubnićev rođendan pretvorio se u glamuroznu proslavu koja traje već tri dana: 'Nikad kraja!'

Vesela proslava okruglog rođendana modnog stilista, čini se, nikada neće stati jer ga slavi već treći dan za redom. Ovaj puta se veselio uz Momčila i prijatelje u jednom restoranu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Stilist Marko Grubnić prije tri dana je na 'tajnoj večeri' proslavio 40. rođendan, a čini se kako slavlje za njega i dalje ne prestaje jer na svome Instagram profilu i dalje objavljuje fotografije veselih izlazaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prvoj proslavi, Grubnić i Momčilo večerali su u jednom zagrebačkom restoranu. Cijeli večernji izlazak zaokružila je prekrasna bijela torta s brojnim svjećicama koja je stigla u ponoć povodom okruglog rođendana Modnog mačka. 

Ovaj puta je ponovno odlučio proslaviti uz Momčila, ali i druge dobre prijatelje. Tako je na Instagramu ponovno podijelio isječke glamuroznog slavlja u drugom restoranu u Zagrebu.

MAČAK JE NAPUNIO 40 Marko Grubnić na 'tajnoj večeri' proslavio rođendan, Zagrebom prošetao u pidžami i šlapicama

Na čak sedam fotografija svi su njegovi gosti nasmijani i veseli, a u rukama drže razna alkoholna pića.

- Najviše zabave uvijek donose spontana okupljanja. Ovoj proslavi nikada kraja! Sretan mi rođendan! - napisao je Grubnić u veselom opisu uz razne emotikone.

Fotografijom je ubrzo prikupio preko 1000 lajkova i brojne čestitke svojih pratitelja.

- U dvadesetima sam činio sve kako bi ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale moja stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije - iskreno je napisao Marko uoči prve proslave.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA RUDOLF IZGUBIO ZUBE: 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jiva 20.12.2021.

    Markić je legendaZgrće lovu sam tak dok se vi tu bavite moraliziranjem. Pa nije on kriv što su danas fejkeri i plastičnjaci in

  • realno00 20.12.2021.

    jbt, kako su zuti, kakav je to fotošop,pa ne kuzim, cemu..a svasta u sta svijet ide

  • noelsz 19.12.2021.

    Šta mu je Momčilo poklonio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare