Show

Komentari 78

Marko Grubnić na 'tajnoj večeri' proslavio rođendan, Zagrebom prošetao u pidžami i šlapicama

Marko Grubnić na 'tajnoj večeri' proslavio rođendan, Zagrebom prošetao u pidžami i šlapicama

U dvadesetima sam činio sve kako bi ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale moja stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije, napisao je Marko

Stilist Marko Grubnić sinoć je na 'tajnoj večeri' proslavio 40. rođendan. Fotkama s proslave pohvalio se na Instagram profilu, a u komentarima ispod objave javila su mu se brojna poznata lica s estrade i uputila mu niz lijepih čestitki. Modni mačak je, i ovaj put, iznenadio modnom kombinacijom u kojoj se prošetao zagrebačkim ulicama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Noć za pamćenje, puna ljubavi i sreće. Ja sam najsretniji slavljenik na svijetu. Ultimativni rođendanski stil - pidžama i zamagljene ulice Zagreba. Sretan mi rođendan - napisao je Grubnić ispod fotki na kojima pozira u zelenoj pidžami, crvenim šlapicama i šeširu. Naime, sudeći prema sinoćnjoj objavi, Marko se u ovoj kombinaciji uputio na rođendansku večeru s Momčilom Gurovićem

Grubnić i Momčilo večerali su u jednom zagrebačkom restoranu. Cijeli večernji izlazak zaokružila je prekrasna bijela torta s brojnim svjećicama koja je stigla u ponoć povodom okruglog rođendana Modnog mačka. 

- Moje novo poglavlje. Tako sam sretan i blagoslovljen. Ponoć je i ja u pidžami pušem svjećice s torte na mojoj tajnoj rođendanskoj večeri - napisao je Marko ispod niza fotografija na kojima pozira ispred torte u restoranu.

- Gledajući godine unazad, ne žalim. Jako sam ponosan na to kakva sam osoba postao. Kada sam bio mali znao sam što želim u životu. U dvadesetima sam činio sve kako bi ostvario svoje želje, a u tridesetima su te želje postale moja stvarnost. Starenje je divno i čini me kompletnim. Hvala ti, svemire, što mi oduvijek šalješ dobre vibracije i nadam se da će tako biti i dalje. Hvala mojim roditeljima što su mi dali život i hvala svim pozitivnim ljudima koji su dio mog života. Dijeljenje života s vama je tako zabavno. P.S. zaželio sam veliku želju ove godine, poželite mi sreću - dodao je Modni mačak. 

U komentarima ispod objava, Grubniću se javio niz kolega s estrade i brojni pratitelji koji su mu zaželjeli 'sve najbolje' za 40. rođendan.

- Sretan - napisala mu je modna dizajnerica Matija Vuica, a rođendanskim čestitkama pridružile su se i Lana Klingor, Hana Hadžiavdagić i Ivana Vida

- Sretan rođendan ljubavi. Sve Znaš; Da ti se sve želje ispune. Volim te; Sretan rođendan ljubi. 

- Sretan rođendan ikono - napisala je Mačku influenserica Paula Sikirić.

Najčitaniji članci