To je to što me zanima!

Grupa Vatra neumorno putuje i privodi ljetnu turneju kraju

Nakon nastupa na Novogradiškom ljetu, do Dubrovnika su putovali desetak sati, umor se na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, nije primjećivao
Vidi originalni članak

Grupa Vatra održala je, u sklopu velike ljetne turneje, koncert u dubrovačkom Parku Orsula . Iako su članovi banda, nakon nastupa na Novogradiškom ljetu večer prije, do Dubrovnika putovali desetak sati , umor se na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, nije primjećivao .

Ivan Dečak i ostali članovi banda nizali su hit za hitom , a, naravno, sve je kulminiralo pjesmom 'Tango' , koja im je ove godine donijela i četiri Porina. Publika, među kojom i puno djece, mogla je čuti  i zadnji singl 'Kraj' , a koncert je završio izvedbom prvog singla, još iz 1999., pjesmom 'Vrati se' .

Turneja ide kraju, a Vatra za 1. rujna najavljuje objavljivanje novog singla, pjesme  'Jantar'. U subotu navečer možete ih vidjeti i čuti u primoštenskoj Aurori , a sve će kulminirati velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova, 23. listopada . Samo na 24sata.hr možete vidjeti dio pjesme “Tango”, sa sinoćnjeg koncerta u Dubrovniku:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blonde 22.08.2015.

    dobri su, imaju lijepe pjesme, oni su osviježenje za našu scenu....mogu ih slušati sve generacije...bravo dečki iz Vatre!!!!

  • Sthanga Železni 22.08.2015.

    Čul sam da je Bare bil na koncertu hh aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare