To je to što me zanima!

Grupe Slayer i Anthrax sviraju na Zagrebačkom velesajmu

Dva benda stižu u Zagreb u sklopu svjetskih turneja na kojima promoviraju nove albume. U Zagrebu će svirati nove pjesme, ali i najveće hitove svojih karijera
Vidi originalni članak

Nakon tri godine, američke grupe Slayer i Anthrax svirat će, ovog puta na zajedničkom koncertu, u Paviljonu 9, Zagrebačkog velesajma, 1. lipnja. Dobrim poznavateljima ne treba posebno reći, ali za sve druge podsjećanje da Slayer i Anthrax, uz Metallicu i Megadeth, čine kvartet najvećih bendova u povijesti thrash metala.

Dva benda stižu u Zagreb u sklopu svjetskih turneja na kojima promoviraju nove albume. Naime, nakon što su prije tri godine ostali bez osnivača i gitariste Jeffa Hannemana, Slayer su prošle godine objavili album ‘Repentless’.

U Zagrebu će svirati te pjesme, ali i najveće hitove karijere, kao što su 'Reign In Blood', 'South Of Heaven' i druge. Grupa Anthrax je pak, upravo objavila novi, jedanaesti album,  'For All Kings'. Široj su svjetskoj publici ostali najpoznatiji nakon suradnje s hip hoperima Public Enemy, na obradi singla 'Bring The Noize'. Inače,  Slayer su u lipnju 2013. svirali u Tvornici kulture, a Antrax su u srpnju iste godine bili pregrupa Iron Maidenu u zagrebačkoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ModVa 27.02.2016.

    oh moj Bože..Slayer i Antrax sam slušao sa svojih 15-16god...kaj bu dopeljali ekipu u kolicima?..sad imam 40g :)

  • PATRICIA 26.02.2016.

    Pa meni treba mini godišnji da sve to obiđem:)

  • Sodom 26.02.2016.

    Premija je da neki koncert padne na vikend... Cannibal Corpsi sviraju 28.4. u četvrtak, Iron Maideni (27.07), Anthrax i Slayer u srijedu. Morat ce se nekako godisnji isplanirati za put u Zg-e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare