To je to što me zanima!

Guns N'Roses tužili Guns and Roses: 'Ne želimo biti povezani'

U tužbi stoji da internetskom trgovinom oružja Texas Guns and Roses upravlja tvrtka Village Florist LLC i prodaje vatreno oružje, streljivo, optičke nišane, pancirke i slično
Vidi originalni članak

Američki rock band Guns N' Roses tužio je kompaniju koja vodi internetsku prodavaonicu oružja Texas Guns and Roses, navevši u podnesku američkom saveznom sudu da je tvrtka nezakonito svojem nazivu pridodala naziv grupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvjetnici benda tvrde da tvrtka koja vodi 'online' prodavaonicu vara potrošače navodeći ih na pomisao da posao ima neke veze s grupom. 

- Guns N' Roses, razumljivo, ne žele ni na koji način biti povezani s tuženikom, trgovinom vatrenim oružjem - stoji u tužbi. 

Usto, tvrdi bend, 'ta trgvoina oružjem iznosi politička stajališta povezana s propisima i kontrolom vatrenog oružja koje mogu izazvati podjele'.

Guns N' Roses, osnovan 1984., jedan je od najuspješnijih bendova svih vremena, član Rock & Roll Hall Kuće slavnih od 2012. godine. Članovi grupe su Axl Rose, Saul 'Slash' Hudson i Michael 'Duff' McKagan.

U tužbi stoji da internetskom trgovinom oružja Texas Guns and Roses upravlja tvrtka Village Florist LLC i prodaje vatreno oružje, streljivo, optičke nišane, pancirke i slično. Tvrtka je pod spornim nazivom registrirana u Houstonu 2016. bez ikakva odobrenja, licence ili suglasnosti benda, kažu u tužbi. 

Odvjetnici benda traže suđenje s porotom, sudsku zabranu korištenja naziva internetske prodavaonice i zasad nespecificiranu odštetu. 

AXEL ROSE Frontmen benda Guns N' Roses izgledom šokirao obožavatelje: 'Trebao je ostaviti lice na miru'

Podsjetimo, Axl Rose je na posljednjem koncertu ozlijedio obožavateljicu Rebeccu Howe nakon što je u publiku, kao što to inače radi, bacio mikrofon. Iako se nikada nije dogodila nezgoda, a bacanje mikrofona postala je njegova rutina, ovaj put je mikrofon uspio pogoditi nesretnu obožavateljicu u lice.

- Ako je to istina, očito ne želimo da itko bude ozlijeđen na ijednom od naših nastupa bilo gdje. Budući da smo više od 30 godina bacali mikrofon na kraju našeg nastupa, uvijek smo se osjećali da je to poznat dio samog kraja nastupa koji su fanovi željeli i bili svjesni da imaju priliku uhvatiti mikrofon. Bez obzira na interese javne sigurnosti, od sada ćemo se suzdržati od bacanja mikrofona ili bilo čega obožavateljima tijekom nastupa - napisao je Rose na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jelena Palladino 05.12.2022.

    Ovo podsjeća na onu "Kadija te tuži kadija ti sudi "

  • 05.12.2022.

    Što Gunsi imaju za reći o tom nemilom događaju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare