To je to što me zanima!

Gvardiolov recept za najbolji odmor: 'Mir i tišina, uživanje uz bazen i dobru domaću spizu'

Joško Gvardiol odlučio se na odmor s prijateljem Jakićem u vili u Zagvozdu. Godi mu ljubaznost i nenametljivost domicilnog stanovništva u Zagvozu
Vidi originalni članak

Najskuplji stoper na svijetu, Joško Gvardiol (21) ljetni smiraj pronašao u Zagvozdu. Miljenik ženske populacije koji je, osim talentom i igrom, mase ljudi privukao jednostavnošću i skromnošću, nastavio je u istom tonu živjeti bez obzira na slavu i milijune.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok čeka realizaciju transfera u Manchester City, sa svojim je prijateljem Kristijanom Jakićem, koji je podrijetlom iz Zmijavaca, nogometašem Eintrachta iz Frankfurta, dio odmora odlučio provesti u Imotskoj krajini.

'VATRENI' NA ODMORU FOTO Joško Gvardiol u Zadru čeka transfer života. Provozao se čamcem i svratio na frizuru

Odmaraju se u vili Hedonica zajedničkog prijatelja Antonija Popića s pogledom na Biokovo. Može ih se sresti kako zajednički trče po zagvoškim sporednim putevima, ali i na Makarskoj rivijeri.

Ipak najviše, govore nam dobro upućeni izvori, voli mir i tišinu, uživanje uz bazen i dobru domaću spizu. Godi mu ljubaznost i nenametljivost domicilnog stanovništva od kojih su neki, kako kažu, čak uspjeli fotografirati se sa, ne samo hrvatskim, nego svjetskim najboljim stoperom, od čijeg transfera obične smrtnike doslovno “boli glava”.

Kako uživaju u obilasku prirodnih imotskih fenomena, Modrog i Crvenog jezera, pohvalio se fotografijama iz privatnog albuma i zajednički prijatelj Antonijo Popić. Prema dostupnim podacima na internetu, dan u vili u srcu sezone stoji do 800 eura. S obzirom na to da poznata lica, osobito svjetski slavna, mir doista skupo moraju platiti, ovo je sitnica naspram odmora Luke Modrića.

Naime, Modrić uživa na luksuznoj jahti Ferretti Custom Line 120 Erolia u blizini Dubrovnika. Jahta može primiti do deset osoba u pet soba, a tjedan najma stoji 160.000 eura. Na Instagramu je Luka i pokazao djelić odmora, kako uživa na raskošnom plovilu objavivši fotografiju dok usidren u uvali igra trešetu i sluša Oliverov evergreen “Ča je život vengo fantažija”. I dok Modrić sluša Olivera, Gvardiol uživa u pjesmi cvrčaka i zagvoških slavuja, tek desetak minuta nadomak moru. Svatko na svoj način i za svoj gušt. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • JurekJuric 11.07.2023.

    Ja mislim da je on derpe...

  • eva60 10.07.2023.

    Neka ti možeš, ali nemoj recept davati, mnogi znaju kako bi proveli odmor, no eto za 40 godina rada ne mogu. Dobro je malo ispeći pa reći

  • uwaga 10.07.2023.

    E Joško, Joško, 7 cura bi bilo sad u vili da san na tvon mistu

Komentiraj...
Vidi sve komentare