To je to što me zanima!

Hadžiavdagić angažirala Ivu za promociju: Zajahala je konja...

S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćeri bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za suradnju, rekla je Hana
Vidi originalni članak

Hana Hadžiavdagić Tabaković (35) objavila je na društvenim mrežama video spot za novu kolekciju svoje odjeće. U njemu glume Gazdina kći Iva Todorić (43) i njegova unuka Tara Balent.

Osim njih, u kampanji sudjeluju i influencerica Ema Luketina i Davor Gerbus, a 'uposlila' je i svog supruga Tarika Tabakovića. U videu Iva i njena kći jašu konja u novoj kolekciji obiteljske prijateljice Hane. 

- S Ivom se družim dugo, a s obzirom na to da su prošlu kolekciju mnogo kupovale mame i kćeri bila mi je to dodatna motivacija da pitam Ivu i Taru za suradnju. Predložila sam Ivi da bude dio kampanje kojom ću predstaviti novu kolekciju i ona je pristala. Ovo je više prijateljska, nego poslovna suradnja - rekla je Hana za Klix i nastavila: 



- Sretna sam generalno jer je prva kolekcija, koja je bila testna, odlično prošla i prodana je u rekordnom roku. Već smo na nekoj drugoj priči, zimskoj kampanji i trenirkama. Sada sam izbacila i muške trenirke pa je u kampanji i moj suprug Tarik.

DOK GAZDA ČEKA OPTUŽNICU... Iva Todorić: 'Nemam dečka, ali Bog će mi opet poslati ljubav'

Istaknula je kako je Emu i Davora uzela da budu dio kampanje jer su dosta mlađi, a htjela je pokazati da su ovo trenirke za sve generacije. Dodala je kako već radi na novim iznenađenjima. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Papatest 04.11.2019.

    Što je trebala zajahati Mamića?

  • 04.11.2019.

    Malo se brisu komentari zacudo!! Kao sto napisah, I.T nije pretila ona je pak bogata!!!

  • crni2012 04.11.2019.

    Sta se cudite kao da nikad nije jahala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare