To je to što me zanima!

Hadžiavdagić šogorici nije došla na svadbu: Sad je zove na ručak

Čini se kako su šogorice zakopale ratnu sjekiru. Već dulje vremena se priča o njihovom lošem odnosu, što potvrđuje činjenica da ovo ljeto Hadžiavdagić i muž nisu došli na svadbu njegovoj sestri
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) u Zagrebu je organizirala ručak u svom domu, čime se 'pohvalila' na Instagramu.

Ona i suprug Tarik ugostili su njegove roditelje, a pažnju na fotografijama privukla je njegova sestra, voditeljica Z1 televizije Hana Tabaković (40), koja je došla sa suprugom Borisom Baksom

Čini se kako su šogorice zakopale ratnu sjekiru. Već dulje vremena se priča o njihovom lošem odnosu, što potvrđuje činjenica da ovo ljeto Hadžiavdagić i muž nisu došli na svadbu njegovoj sestri Hani.

Par je za to vrijeme uživao u Zadru. Influencerica je objavljivala Instagram storyje, a ako je suditi prema njima, u Zadru su bili čitav vikend.

HANI JE TEŠKO PALO Hadžiavdagić ignorirala svadbu šogorice: S mužem Tarikom se brčkala i pila šampanjac u Zadru

Hadžiavdagić nije komentirala ni iznijela razlog zašto neće prisustvovati na svadbi, a Hana je prethodno rekla kako Tarik neće moći doći jer ima puno obaveza.

No, već se prije nekoliko godina šuškalo kako postoji netrpeljivost među šogoricama. Prije no što se Hana udala za Tarika, njegova je sestra, pisali su 2012. mediji, govorila kako mu buduća žena nije poželjna u obitelji. 

Djevojke su nekad bile dobre prijateljice, a zbog čega su se tada posvađale, nije poznato. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ooknarb 12.01.2021.

    I što je tu sada bitno ????

  • barica_30 11.01.2021.

    Plata ručak? Aj, dobro.

  • jamesbond7777 11.01.2021.

    Ta kad progovori 🙄🙄ko iz bednja 400/litara 😂😂😂😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare