To je to što me zanima!

Hailey otvorila dušu: Boli kad vas uspoređuju s nekim drugim

Pišem ovo kako bih skinula težinu sa svojih grudi i zato što je važno biti iskren kada su u pitanju stvari koje na nas utječu mentalno i emocionalno, rekla je supruga Justina Biebera
Vidi originalni članak

Manekenka Hailey Bieber (23), supruga pjevača Justina Biebera (25), rekla je da se teško nosi s pritiskom društvenih mreža i mržnjom koju doživljava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Instagram, Twitter i ostale platforme tog tipa idealna su mjesta za nastajanje zlobe. Ljudi više ne odvajaju vrijeme za povezivanje na nekom iskrenom nivou zato što su postali programirani da mrze i to počinje jako štetiti ljudskoj interakciji koja može biti predivna - započela je Hailey Bieber. 

Manekenka bi voljela da širenje mržnje prestane.

ONA SVE ISPLANIRALA Bieber ponovno oženio Hailey: Slavili su u luksuznom hotelu

- Mogla bih vam reći da mi ta mržnja ne smeta i da riječi koje mi pojedinci upućuju ne utječu na mene, ali evo vijest za vas: neopisivo boli kada vas razvlače po internetu - rekla je Hailey. 

Objasnila je da je boli kad ju uspoređuju s drugim ljudima svakog dana, aludirajući na usporedbe s Justinovom bivšom djevojkom, pjevačicom Selenom Gomez (27). 

SELENA GOMEZ Justin joj slomio srce pa mu se osvetila pjesmom: 'Zbogom...'

- Boli kada vas nazivaju raznim imenima i kada imate osjećaj da ne možete doseći standarde koje su postavili. Pišem ovo kako bih skinula težinu sa svojih grudi i zato što je važno biti iskren kada su u pitanju stvari koje na nas utječu mentalno i emocionalno - kaže Hailey. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare