Obavijesti

Show

Komentari 7

Bieber ponovno oženio Hailey: Slavili su u luksuznom hotelu

Bieber ponovno oženio Hailey: Slavili su u luksuznom hotelu
6

Slavlje su imali u hotelu s pet zvjezdica 'Montage', koji sadrži devet restorana, gleda na May River, ima saunu i teretanu, a gosti se mogu okupati i u jednom od tri bazena po izboru...

Nakon tajne ceremonije na kojoj su bili samo njih dvoje, pjevač Justin Bieber (25) i njegova odabranica, manekenka Hailey Bieber (22) organizirali su još jedno slavlje za širu obitelj i prijatelje na kojem su razmijenili zavjete, piše E! News.

- Justin se osjeća oženjeno, ovo je samo party. Jako je opušten, nitko ne bi rekao da se danas ženi. Cijelo vrijeme se smijem, sretan je i ne izgleda nervozno - rekao je izvor za People prije ceremonije. 

POGLEDAJTE VIDEO JUSTINA KAD JE BIO U ZAGREBU:

Pokretanje videa ...

U subotu su sletjeli u Sjevernu Karolinu, dok su u nedjelju organizirali večeru za goste koji su pristigli. Slavlje su imali u luksuznom hotelu s pet zvjezdica 'Montage', koji sadrži devet restorana, gleda na May River, ima saunu i teretanu, a gosti se mogu okupati i u jednom od tri bazena po izboru. 

- Hailey je sve planirala. Justin se samo pojavio - rekao je prijatelj para. 

Ipak, i ovo vjenčanje se odigralo nabrzaka. 

- Neki gosti su se razljutili jer su kasno dobili pozivnicu - pišu strani mediji. 

Par se prvi put vjenčao u rujnu prošle godine u New Yorku, a prije druge ceremonije Justin je svoju dragu raznježio objavama na društvenim mrežama. Par se, inače, poznaje od 2009., a pjevač je objavio njihove stare fotografije kad ih je upoznao Haileyjin otac Stephen Baldwin (53).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...