To je to što me zanima!

Hajrovići uživaju: Leyla se hvali luksuzom, a Izet pokazao torzo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Novopečena' influencerica je objavila i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Leyla Hajrović (29), supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića (27), nedavno je s njim otputovala u Dubai na odmor. Na društvenim se mrežama pohvalila snimkama s obližnje farme koju su posjetili. 

Snimala je merkate i fotografirala se dok hrani žirafu. Uz to, Leyla je objavila i fotografije iz luksuznog hotela Burj Al Arab gdje je par odsjeo. Cijena noćenja u tom hotelu u prosjeku je oko 10.000 kuna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ni Izet nije propustio priliku da pokaže svojim pratiteljima kako uživa na odmoru. Odlučio je iskoristiti priliku za brčkanje u jacuzziju, a žensku publiku oduševio je svojim isklesanim torzom. 

Influencerica svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima prikazuje svoj stil života, a prije tri mjeseca je otvorila i YouTube kanal. Trenutno ima samo četiri 'vloga', a brojni pratitelji nestrpljivo očekuju nove. 

Iako često objavljuje i odlaske na modne revije, evente i ostala popularna događanja, Leyla najviše uživa u maksimirskoj loži, a Izetove utakmice ne propušta. Stoga ne čudi da je Hajrović najvatrenijoj navijačici priredio događaj koji će pamtiti cijeli život. 

Osim što uživa u romantičnim trenucima sa suprugom, Leyla ne krije kako je njezina najveća strast moda. Mlada balkanska trendseterica prepoznatljiva je po komadima koji odišu kvalitetom i luksuzom, a za dobru torbu ili cipele voli iskeširati i nekoliko tisuća eura.

Tako u njezinom ‘’virtualnom ormaru’’ odnosno na Instagramu možemo pronaći odjeću i nakit s potpisom modnih dizajnera kao što su Louis Vuitton, Chanel, Prada, Gucci...A baš poput najvećih svjetskih zvijezda u svom ormaru ima i nekoliko torba kultne francuske modne kuće Hermes. Za Birkinicu je 'iskeširala' oko 80.000 kuna. 

TUŽNA PRIČA DJEVOJKE IZ SLAVONIJE: Sa 18 godina imala je moždani udar, a godinu dana kasnije još jedan teži

Idi na 24sata

Komentari 103

  • vamotamo123 06.06.2019.

    Lejla mogla bi na dijetu malo

  • deena 05.06.2019.

    A njegove Versace gače 😀

  • Vladovladić_1 05.06.2019.

    Dokaz da nisu svi Romi besperspektivni . Bravo Hajrovići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare